Acoustic Energy AE109

Hinta

799,00 (sis. alv)

Poista
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Acoustic Energy AE109 on pienikokoinen ja tyylikkään siro lattiakaiutin, joka on suunniteltu tuottamaan vaivaton, huoneen täyttävä ääni. Kaiuttimessa käytetään kahta 110mm paperipuristeista kartiota ja yhtä 25mm tekstiilikalottidiskanttia.

2,5-tie rakenne. Jakosuodin on tehty tarkasti, ja ääni irtoaa kaiuttimesta vaivattomasti. Kauttimien sijoittelu ei vaadi oppikirjamaisen tarkkaa työtä vaan sen saa soimaan kauniisti lähes paikassa kuin paikassa.

Kotelo on Acoustic Energyn tapaan tukevarakenteinen ja valmistettu 18mm MDF-puukuitulevystä. Sisäpohjaan on rakennettu vielä erityinen kotelotuenta, jolla koteloresonanssit saadaan vaimennetuksi. Kaiutinta on saatavana satiinimustana ja pähkinävinyyliviimeistelyllä.

Mukana toimitetaan magneettikiinnitteiset ritilät.

 

” Recommended ”  HI-FI CHOICE

Lisätiedot

Väri

mattamusta, pähkinä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Technical Specifications

Drive Unit: 4″ paper cone

Tweeter: 1″ dome

Frequency Range: 40Hz -35kHz

Sensitivity: 89dB

Peak SBL: 113dB

Power Handling: 150w

Crossover Frequency: 2.3kHz

Impedance: 4ohms

Design: 2.5 way

Finishes: Satin Black and Walnut vinyl veneer

Dimensions: 800 x 160 x 240 (HxWxD)