Q Acoustics Concept 300

Hinta

3 999,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Q Acoustics Concept 300 jatkaa isoveli Concept 500:n viitoittamalla tiellä, mutta pienennetyssä koossa ja upean tyylikkäiden jalustojen kanssa. Lopputulos on puhtaan, luonnollisen äänen omaava ja myös visuaalisesti tyylitajuinen jalustakaiutin.

Kaiuttimen soinnin salaisuus piilee Q Acousticsin käyttämässä Dual Gelcore -kotelorakenteessa, jonka ansiosta ylimääräiset värähtelyt ja resonanssit katoavat, eivätkä näin väritä ulostulevaa ääntä.

Myös mukana tulevaan jalustaan on kiinnitetty erityisen paljon huomiota ja siinä on hyödynnetty tensegrity periaatetta, eli jännityksen ja yhtenäisyyden yhteispeliä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että kaiutin ikäänkuin “leijuu” ilmassa, sillä suoraa kosketuspintaa kaiuttimen kellutetun pohjalevyn ja jalustan välillä ei perinteisessä mielessä ole ollenkaan.

Elementtiteknologiaan on panostettu ja isoveljestä Concept 500:ta edelleen jatkojalostettu. Diskantti on sama kuin isoveljessä, mutta bassoelementtiä on edelleen kehitetty, jotta toimii optimaalisesti huomattavasti pienemmässä kotelossa.

Lopputuloksena on erinomainenn erottelukyky ja kolmiulotteinen äänikuva joka vie kuulijansa musiikin sisään miellyttävästi ja vangitsevasti.

Viimeistelyt ruusupuu/musta – valkoinen/tammi – hopea.

Huom. parihinta jalustojen kanssa.

” Transparent and neutral-sounding, with superbly stable, well-defined stereo imaging, and more extended low frequencies than you’d expect from a loudspeaker this size, Q Acoustics’ Concept 300 gets an enthusiastic recommendation from me. ”  STEREOPHILE (Jan 2020)

” Recommended, Overall 4,5/5 ”  HI-FI CHOICE (June 2021)

Lisätiedot

Viimeistely

ruusupuu/musta, valkoinen/tammi, hopea

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Specification

Concept 300 Speaker

Enclosure type
2 way reflex
Mid/bass driver
165mm
High frequency unit
28mm
Frequency response
55Hz – 30kHz
Nominal impedance
6ohms
Minimum impedance
4.7ohms
Sensitivity
84dB
Stereo Amplifier Power
25-200w
Crossover Frequency
2.5kHz
Effective Volume
11.4L
Dimensions W/H/D
220 x 355 x 400mm