Audioquest Niagara 3000

Hinta

3 995,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

AudioQuest Niagara 3000 Low-Z power & Noise-Dissipation järjestelmän virtapuhdistin. Laitteillesi tuleva virta ei ole koskaan ollut näin puhdasta. Niagaran-tuoteperheen on suunnittelut yksi alan johtavista asiantuntijoista, Garth Powell.

Niagaran ensisijainen tehtävä on käsitellä verkkovirran ongelmia ja häiriöitä jotta HIFI-komponentit pystyvät saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Niagaran kehityksessä on tehty tuhansia testejä ja analyysejä. Spektrianalyyseissa on todettu että jopa kolmannes korkean resoluution äänisignaalista voi kadota tai vääristyä kun se joutuu alttiiksi heikolle sähkövirralle.

Niagara 3000:ssa on 7 ulostuloa, joista 2 kpl on tarkoitettu vahvistimille, jotka hetkittäin ja ajoittain vaativat todella paljon virtaa.

 

 

” Niagaran vaikutus oli havaittava. Se tuntui rauhoittavan preesensalueen ääntä. Spatiaalisen avaruuden tapahtumia saattoi kuulla pinnistelemättä aiempaa paremmin. ”  HIFIMAAILMA (4/2021)

” The soundstage was larger and more three-dimensional, and the bass extended even deeper. The overall sound was quieter, less bright, and instrumental and vocal timbres were more natural. Very nicely done AudioQuest. ”  THE ABSOLUTE SOUND (Oct 2023)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

  Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Transient Power Correction: 55 amps peak. Provides a current reservoir for any power amplifier (up to 25mS)
 • Level-X Ultra-Linear Noise-Dissipation Technology: More than 21 octaves differential-mode filtering (10kHz–1GHz in excess of 24dB reduction) with linear response, optimized for varying line and load impedance
 • Patented Ground-Noise Dissipation (All outlets): 3 banks of direction-controlled ground-noise dissipation
 • Input Current Maximum Capacity: 20 amps RMS (total)
 • Maximum RMS Input Current: 15 Amps (RMS)
 • Outlets: Source (5); High-Current (2)
 • Koko KxLxS: 8,7cm x 44,5cm x 38,6cm
 • Paino: 11,3kg