Ajankohtaista

Sonus faber Omnia voitti EISA-palkinnon

| Ajankohtaista

Sonus faber Omnia-kaiutin voitti arvostetun EISA-AWARDS palkinnon sarjassa EISA All In One Loudspeaker 2022-2023.

Palkintoraati toteaa;

Ei pidä antaa Omnian silmiinpistävän ulkonäön ja sen valaistujen kosketussäätimien hämätä, sillä tämän kaiuttimen kohdalla vaikutuksen tekevät myös Sonus faber -soundi ja laajat ominaisuudet. Elementtikonfiguraationsa, tanakan vahvistuksen ja edistyneen signaalinkäsittelynsä ansiosta tämä all-in-one-kaiutin tuo perinteisen stereokaiutinkokoonpanon leveyden ja tilavaikutelman yhden laatikon ratkaisuun ja on yhtä lahjakas niin musiikin toistossa kuin täyttäessään olohuoneen selkeällä, tehokkaalla tv-äänellä. Omnia on myös erittäin hyvin liitettävissä: suoratoistovaltteina ovat Apple AirPlay 2, Chromecast, Roon, Tidal Connect ja Spotify Connect, vinyylin ystäville mukana on levysoitinotto, ja hdmi arc:n ansiosta television kytkeminenkin on lasten leikkiä.

 

Maserati Grecale-äänentoiston toteuttanut Sonus faber voitti EISA-AWARDS palkinnon myös sarjassa EISA In-Car OEM Premium Audio System 2022-2023

Palkintoraati toteaa;

Maseratin uusi Grecale on yksi markkinoiden hienoimmista ja tyylikkäimmistä katumaastureista, ja autossa, jossa täydellisyys on vakiona, äänentoiston on vastattava – tämän on mahdollistanut yhteistyö italialaisen huippuluokan kaiutinmerkin Sonus faberin kanssa. Grecalen High Premium -äänijärjestelmä sisältää 21 kaiutinta, mukaan lukien silkkikartiosidkantit. Kaiuttimia ohjataan 1285 W:n D-luokan kaksois-DSP-vahvistimella. Järjestelmässä on kaksi erilaista esiasetusta: Reference ja Extrema sekä erikseen 3D-surround-tilaääni. Nämä antavat mahdollisuuden säätää juuri oman maun mukaan. Autoon integroitu Sonus faberin sovellus tekee käytöstä helppoa ja intuitiivista. Näin nautitaan huippuluokan äänentoistosta ja musiikista myös tien päällä.