Denon CEOL N10 Pre Out

Hinta

499,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

CEOL N10 Pre-out on musiikkikeskus, jossa kaiutinlähdöt korvattu pre-out linjalähdöillä aktiivikaiuttimia (esim.Genelec) varten. Musta viimeistely

EISA-voittaja 2018-2019 Denon CEOL N10 on tyylikäs ja pienikokoinen stereolaite, jonka kautta voit nauttia hyvästä äänenlaadusta minimalistisella tyylillä. Denon CEOL-N10 verkkoviritinvahvistimessa on 2 x 65W vahvistin, CD-soitin, HEOS-suoratoisto ja Bluetooth & Airplay 2 ja TuneIn-internet- ja FM-radio joten se on täydellinen kompakti stereo musiikinnälkääsi.

Kuuntele lempi-CD:itäsi, striimaa soittolistojasi Spotifyn tai äänenlaadultaan etevämmän, Tidalin kautta. Voit myös nauttia monihuoneäänestä sisäänrakennetun HEOS-teknologian avulla hyödyntäen Bluetoothia tai kotisi verkkoa. Toista musiikkia internetradiosta tai AirPlay2:n kautta. Myös Roon-ohjauksen tuki. Paljon mahdollisuuksia – sitä on Denon CEOL.

CEOL N10:n käyttöönotto käy nopeasti ja intuitiivisesti. Kotisi täyttyy upealla musiikilla vain minuutteja paketin avaamisen jälkeen. Seuraa vain yksinkertaisia ohjeita ja yhdistä CEOL haluamaasi suoratoistopalveluun. Tai laita CD sisään.Tai nauti radio-ohjelimista – netistä tai ULA-kanavilta.

Kotisi jokaisessa huoneessa voi soida oma HEOS-ääni. Voit myös yhdistää useamman HEOS-valmiin laitteen ja soittaa samaa musiikkia ympäri kotiasi langattoman verkon avulla. HEOS:n kanssa monta huonetta tarkoittaa montaa mahdollisuutta. Koko järjestelmän hallinta onnistuu helposti HEOS sovelluksen avulla.

CEOL N10:n kompakti design sopii kotiisi tyylikkäästi. Saatavana mustalla, valkoisella ja harmaalla mattaviimeistelyllä. Laitteen hienostuneen muotoilun ansiosta se sulautuu kotiisi saumattomasti ja esteettisesti.

Soita omaa musiikkikokoelmaasi – jopa korkearesoluutioisena TIDAL-musiikkipalvelun avulla. CEOL N10 verkkovahvistin tukee kaikkia suosituimpia suoratoistoformaatteja. Kaikki tärkeimmät musiikkipalvelut ovat täysin integroituja.

Musta viimeistely

Mitat 28,0 x 10,8 x 30,5cm (LxKxS), paino 3,4kg

 

” Vertailutestin tehokkain. Denonista on vaikea löytää mitään huonoa… Hieno laite kaikkiaan. ”  AV Plus (3/2020)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.