Melco N1ZH60/2

Hinta

3 990,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
N1ZH60/2 on Melcon tinkimätön, mutta N1ZS20-lippulaivaa edullisempi näkemys parhaasta mahdollisesta musiikkikirjastosta. Laite toimii myös huippuluokan verkkosoittimena yhdessä USB-DAC:n kanssa. N1ZH60/2 on rakennettu Japanissa parhaita osia ja osaamista hyödyntäen.
Lippulaivan tapaan tämä malli hyödyntää kahta äärimmäisen korkealaatuista laboratoriotason
virtalähdettä, joiden ansiosta äänen digitaalinen särö on saatu puristettua häviävän pieneksi.
Ensiluokkainen viimeistely ja upea täysalumiininen kotelo osoittavat japanilaisen valmistustaidon ja laadun maailman kärjessä.
Laitteen sisäiset detaljit ja häiriösuojaus kertovat Melcolle ominaisesta
lähestymistavasta-tavoite on tuottaa kauneinta ja luonnollisinta äänenlaatua digitaalisesti tallennetusta
musiikista, mutta tehdä se ainutlaatuisen helposti ja luotettavasti ilman tietoteknistä virittelytarvetta.
N1ZH60/2 ei juuri häviä lippulaivalle, äänellisiä eroja syntyy vain absoluuttisella tasolla ja laitteita rinnakkain arvioitaessa. N1ZH60/2 sisältää kuuden teratavun perinteiseen mekaaniseen kiintolevytekniikkaan perustuvan muistin, jokariittää tuhansille CD-levyille ja HD-albumeille. Toisaalta
N1ZH60/2:n kaksi kolmen teratavun kokoista 24/7-käyttöön suunniteltua hiljaista kovalevyä voidaan myös
kloonata yhdeksi kolmen teratavun tilaksi, jolloin muutenkin luotettavan laitteen varmuus nousee äärimmäisyyksiin.
Uusi Melco HD-applikaatio (iPad, iPhone) punoo koko CD-kokoelmasi, HD-tasoiset studiotallenteet sekä Tidal-musiikkipalvelun mukavasti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Neljän USB-liitännän ansiosta voit liittää N1ZH60/2:een lisävarusteena saatavan ulkoisen CD-aseman CD-levyjen automaattista taltiointia varten, suorittaa musiikin varmuuskopioinnin ulkoiselle muistille, kasvattaa sisäisen muistin kapasiteettia entisestään ja liittää Melcon jitteristä vapaan ulostulosignaalin parhaaksi havaitsemaasi DA-muuntimeen. Kaksi Ethernet-liitäntää takaavat sen, että myös digitaalinen musiikkistriimeri (kuten Linn, Naim tai vastaava) voidaan liittää Melcoon parhaalla mahdollisella äänenlaadulla.
Melco eristää verkon häiriöt musiikkisignaalin ulkopuolelle, jolloin striimeri saa puhtaan väylän musiikkikirjastoosi. Väitämmekin Melcon parantavan minkä tahansa DA-muuntimen tai musiikkistriimerin äänenlaatua.
Mutta tämä Sinun on koettava itse.
Kapasiteetti:
6 teratavua (2×3 teratavua), laajennettavissa ulkoisella lisämuistilla
USB-portit: 3x USB3.0, 1xdedikoitu Neutrik USB2.0 DAC-lähtö
Mitat (L x K x S):
350 x 75 x 370 mm
Paino: 8.1kg
Made in Japan.
Malli kpl myymälästä specialhintaan 3990€

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.