Denon DNP-800NE

Hinta

499,00 399,00 (sis. alv)

Poista
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Denon:n uusi verkkosoitin säädettävällä voimakkuussäädöllä.Voit kuunnella musiikkia useista eri lähteistä, kuten internetradiosta, verkkopalveluista, lähiverkon tiedostoista tai jopa AirPlay 2:n kautta.

DNP-800NE avaa uuden maailman musiikille. Harkiten suunniteltu verkkosoitin tuo tarkkuutta korkean resoluution musiikintoistoon ja musiikkipalveluihin. DNP-800NE voidaan kytkeä langallisesti tai Wi-Fi –yhteydellä kodin nettiin. Voit nauttia laajasta valikoimasta mieltymyksesi mukaisia musiikkilähteitä kuten Spotify, Deezer, Tidal, Amazon Music, TuneIn internet-radio ja monet muut. Bluetooth ja Airplay 2 tuovat kirsikan herkullisen kakun päälle, joten musiikkia on helppoa toistaa myös mistä tahansa mobiililaitteesta käsin.Roon-ohjauksen tuki.

DNP-800NE kykenee tauottomaan studiotasoiseen toistoon mukaan lukien 192kHz/24bit FLAC/WAV, ALAC ja DSD 2.8/5.6MHz. Denonin legendaarinen audio-osaaminen ja kunnioitusta herättävä laitteen mekaaninen toteutus varmistavat luokkansa parhaan äänentoiston. DNP-800NE verkkosoittimen voit liittää mihin tahansa Hi-Fi –vahvistimeen tai aktiivikaiuttimiin. Voit myös kytkeä kuulokkeet, ja nauttia verkkosoittimen korkealaatuisen kuulokevahvistimen tuottamasta äänestä muita häiritsemättä.

DNP-800NE on helppo ottaa haltuun ilmaisella HEOS applikaatiolla. HEOS tuo mukanaan myös monipuoliset monihuonemahdollisuudet musiikin kuuntelemiseksi kaikkialla kodissasi. Amazon Alexa lisälaitteella myös puheohjaus on mahdollista (Alexa ei saatavana kaikilla markkina-alueilla).

Kauko-ohjain. Musta ja premium silver.

MItat 434x312x107mm. Paino 3,9kg.

” Suosittelemme  *****  Pätevä kolmikko. Kaikkia voi helposti suositella.”  -Denon PMA-800NE & DCD-800NE & DNP-800NE-  HIFIMAAILMA (1/2019)

” Hintaisekseen Denon tarjoaa hyvän striimauskokemuksen. Se toimii vakaasti kaikilla äänilähteillä. Ääni on laadukasta analogisista äänilähdöistäkin, ja bitperfectinä toimivan optisen lähdön ansiosta perään voi kytkeä haluamansa da-muuntimen parantamaan soundia. ”  HIFIMAAILMA (2/2020)

Lisätiedot

Väri

musta, premium silver

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.