Sapphire Tab Acoustic 92

Hinta

999,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Sapphiren akustisesti läpäisevä reunakiristeinen moottorivalkokangas Tab Acoustics 92 on vaativan kotiteatteriharrastajan ykkösvalinta. Kuvakoko 92 tuumaa. Mukana toimitetaan kaukosäädin, mutta kangas voidaan ohjata laskeutumaan automaattisesti esimerkiksi AV-vahvistimen tai automaatiojärjestelmän ohjaamana (vaatii Trigger-liitännän, mukana 10m Trigger-kaapeli). Kangas voidaan haluttaessa myös koteloida, jota varten mukana toimitetaan lisäksi IR-jatkokaapeli, jolla kaukosäätimen vastaanotin saadaan asennettua kotelon tai katon pintaan.

Punottu akustinen kangasmateriaali on huippulaadukas – myös 4K-kuva pysyy terävänä ja kaiuttimen äänenlaatu ei muutu juuri miksikään. Diskanttivaimennus on tyypillisimmissä asennuksissa vain n. 1,5 – 2,5dB luokkaa. Suosittelemme jättämään kankaan ja sen takana olevan seinän väliin hieman etäisyyttä, että seinän pinta ei mahdollisesti pääse heijastamaan valoa takaisiin kankaan pintaan. Todella vaativissa asennuksissa seinän verhoilu esimerkiksi mustalla kaiutinkankaalla on erinomainen tapa varmistaa täydellinen lopputulos. Kaikissa Sapphire -valkokankaissa on kuvaa parantava ja tarkasti rajattu musta reunus, joka takaa erinomaisen katselukokemuksen.

Kiinnitysraudat voi asentaa seinään tai kattoon. Liukuva kiinnityspaikka sallii kankaan asennuksen moniin kohteisiin helpommin.

Tarkasti asennettu kangasmateriaali ja sopivasti painotettu alapalkki varmistavat, että kangas pysyy mahdollisimman suorana vuosien varrella. Reunakiristys on käyttäjän säädettävissä, joten kankaan luotisuora asennus voidaan varmistaa hyvinkin aktiivisessa käytössä. Somfyn huippulaadukas ja poikkeuksellisen hiljainen moottori viimeistelee upean kokonaisuuden.

Kangas voidaan määritellä laskeutumaan aina samaan korkeuteen, joten voit asettaa halutun katselukorkeuden tarkasti. Kuvan yläpuolella on riittävästi ylimääräistä mustaa, joten kotelo voidaan useimmissa tapauksissa asentaa huomaamattomasti ylös katonrajaan.

Kauniin valkoinen ja muodoltaan siro kotelo mahdollistaa huomaamattoman asennuksen mihin tahansa ympäristöön.

Mattavalkoinen kangasmateriaali pingottuu reunakiristyksen ansiosta niin suoraksi, että jopa ultralähiheittotykkiä on mahdollista käyttää tämän kankaan kanssa. Kangasmateriaali on suunniteltu palo-, vesi- ja homeenestäväksi ja se voidaan tarvittaessa puhdistaa.

 

Kuvan näkyvä ala n. (cm) (LxK): 2037 x 1145

Kotelon koko (mm) (LxKxS): 2523 x 143 x 135

Black drop, ylimääräinen musta kuvan yläpuolella (mm): 400

Kuvaformaatti: 16:9

Nettopaino (kg): 20

Takuu: 36kk

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.