Sapphire In-Ceiling 133

Hinta

1 499,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Sapphiren kattoon upotettava moottoroitu rullakangas on erittäin tyylikäs ja pitkään korkean laatunsa säilyttävä valinta. Tässä mallissa on nerokas mekanismi, joka sulkee kankaan erittäin huomaamattomasti kattoon.

Mukana toimitetaan kaukosäädin, mutta kangas voidaan ohjata laskeutumaan automaattisesti esimerkiksi AV-vahvistimen tai automaatiojärjestelmän ohjaamana (vaatii Trigger-liitännän, mukana 10m Trigger-kaapeli).

Kaikissa Sapphire -valkokankaissa on kuvaa parantava ja tarkasti rajattu musta reunus, joka takaa erinomaisen katselukokemuksen.

Tarkasti asennettu kangasmateriaali ja sopivasti painotettu alapalkki varmistavat, että kangas pysyy mahdollisimman suorana vuosien varrella. Kangas voidaan määritellä laskeutumaan aina samaan korkeuteen, joten voit asettaa halutun katselukorkeuden tarkasti. Kauniin valkoinen ja ohut kattolevy mahdollistaa huomaamattoman asennuksen mihin tahansa ympäristöön.

 

Sapphire -kankaiden mattavalkoinen kangasmateriaali koostuu kolmikerroksisesta lasikuitulaminaatista, joka estää ryppyjä ja aaltoja. Kangasmateriaali on suunniteltu palo-, vesi- ja homeenestäväksi ja se voidaan tarvittaessa puhdistaa. Kankaan uloimmassa kerroksessa on mikropartikkeleita, jotka on valmistettu PVC-materiaalista ja jotka auttavat luomaan parhaan mahdollisen heijastuksen. 1.0-kertainen vahvistus heijastaa saman valon määrän kuin projektori tuottaen luonnollisen elokuvakokemuksen. Kankaan takaosa on täysin musta, joten voit laittaa sen tarvittaessa ikkunan eteen estämään auringonvaloa.

 

Kuvan näkyvä ala n. 3048 x 1715 mm

Kotelon koko (mm) (LxKxS): 3358 x 122 x 135

Black drop, ylimääräinen musta kuvan yläpuolella (mm): 650

Kuvaformaatti: 16:9

Nettopaino (kg): 19

Takuu: 36kk

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.