Sapphire Electric 106 AT

Hinta

699,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Sapphiren moottoroitu rullakangas Electric 106 AT on erittäin tyylikäs ja pitkään korkean laatunsa säilyttävä valinta. Tämä akustisesti läpäisevä versio perinteisestä moottorikankaasta on älykkäästi suunniteltu – vain kangasmateriaalin musta yläosa on rei’itetty äänen läpäisemistä varten. Näin kuvanlaatu säilyy optimaalisena, ja kaiuttimet voidaan asentaa huomaamattomasti katon ylärajaan kangaskotelon alle.

Mukana toimitetaan kaukosäädin, mutta kangas voidaan ohjata laskeutumaan automaattisesti esimerkiksi AV-vahvistimen tai automaatiojärjestelmän ohjaamana (vaatii Trigger-liitännän, mukana 10m Trigger-kaapeli). Kangas voidaan haluttaessa myös koteloida, jota varten mukana toimitetaan lisäksi IR-jatkokaapeli, jolla kaukosäätimen vastaanotin saadaan asennettua kotelon tai katon pintaan.

Kaikissa Sapphire -valkokankaissa on kuvaa parantava ja tarkasti rajattu musta reunus, joka takaa erinomaisen katselukokemuksen.

Kiinnitysraudat voi asentaa seinään tai kattoon. Liukuva kiinnityspaikka sallii kankaan asennuksen moniin kohteisiin helpommin.

Tarkasti asennettu kangasmateriaali ja sopivasti painotettu alapalkki varmistavat, että kangas pysyy mahdollisimman suorana vuosien varrella.

Kangas voidan määritellä laskeutumaan aina samaan korkeuteen, joten voit asettaa halutun katselukorkeuden tarkasti. Kuvan yläpuolella on riittävästi ylimääräistä mustaa, joten kotelo voidaan useimmissa tapauksissa asentaa huomaamattomasti ylös katonrajaan.

Kauniin valkoinen ja muodoltaan siro kotelo mahdollistaa huomaamattoman asennuksen mihin tahansa ympäristöön.

Sapphire -kankaiden mattavalkoinen kangasmateriaali koostuu kolmikerroksisesta lasikuitulaminaatista, joka estää ryppyjä ja aaltoja. Kangasmateriaali on suunniteltu palo-, vesi- ja homeenestäväksi ja se voidaan tarvittaessa puhdistaa. Kankaan uloimmassa kerroksessa on mikropartikkeleita, jotka on valmistettu PVC-materiaalista ja jotka auttavat luomaan parhaan mahdollisen heijastuksen. 1.0-kertainen vahvistus heijastaa saman valon määrän kuin projektori tuottaen luonnollisen elokuvakokemuksen. Kankaan takaosa on täysin musta, joten voit laittaa sen tarvittaessa ikkunan eteen estämään auringonvaloa.

 

Kuvan näkyvä ala n. (cm) (LxK): 2346 x 1320

Kotelon koko (mm) (LxKxS): 2658 x 96 x 91

Black drop, ylimääräinen musta kuvan yläpuolella (mm): 550

Kuvaformaatti: 16:9

Nettopaino (kg): 13

Takuu: 36kk

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.