Sapphire Fixed Acoustic 120

Hinta

899,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Sapphire Fixed Acoustic 120 kiinteä valkokangas puhtaalla 4K-yhteensopivalla kangasmateriaalilla on yksi parhaista hankinnoista, mitä laadukkaaseen kotiteatteriinsa voi tehdä. Akustisesti läpäisevänä versiona voit toteuttaa aivan huikean minimalistisen järjestelmän, jossa vaikka kaikki kolme etukaiutinta sijaitsevat kankaan takana piilossa. Vaikutus äänenlaatuun on aivan minimalistinen, sillä uusi punottu kangasmateriaali tarjoaa terävän kuvan ohella todella vain pienen vaimennuksen diskanttitoistoon. Keskiäänen ja basson toistumisen kannalta kankaalla ei ole merkittävää vaikutusta.

Kiinteä kangas on tyylikäs ja erittäin pitkäikäinen. Sapphiren kiinteissä valkokankaissa on kuvaa parantava ja tarkasti rajattu musta reunus, joka takaa erinomaisen katselukokemuksen. Kankaassa on täydellisen tasainen pinta ilman hotspot-ongelmia. Kehyksen musta samettipinnoite imee hajavaloa tehokkaasti.

Erittäin laadukkaat materiaalit ja tukeva mutta siro alumiiniprofiili mahdollistavat siistin asennuksen mihin tahansa ympäristöön. Liukuva kiinnityskisko sisältää lukitushelat, joten mahdollisesti kuvaa taputtelemassa käyvä jälkikasvu ei helposti saa kangasta paikaltaan.

 

  • Täydellinen kiinteisiin asennuksiin
  • Paras kangastyyppi kaikille projektoreille – mukaan lukien lähiheitto
  • 8cm musta samettiverhoiltu alumiiniprofiili
  • 0.8 gain
  • Laaja katselukulma 160 astetta

 

Kuvan näkyvä ala n. (mm) (LxK): 2656 x 1494

Kuvaformaatti: 16:9

Nettopaino (kg): 14,20

Takuu: 36kk

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
  Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.