Sapphire Fixed 106

Hinta

699,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

106-tuumainen Sapphire Fixed 92 kiinteä valkokangas puhtaalla 4K-yhteensopivalla kangasmateriaalilla on yksi parhaista hankinnoista, mitä laadukkaaseen kotiteatteriinsa voi tehdä. Kangas on tyylikäs ja erittäin pitkäikäinen. Sapphiren kiinteissä valkokankaissa on kuvaa parantava ja tarkasti rajattu musta reunus, joka takaa erinomaisen katselukokemuksen. Kankaassa on täydellisen tasainen pinta ilman hotspot-ongelmia. Kehyksen musta samettipinnoite imee hajavaloa tehokkaasti.

Erittäin laadukkaat materiaalit ja tukeva mutta siro alumiiniprofiili mahdollistavat siistin asennuksen mihin tahansa ympäristöön. Liukuva kiinnityskisko sisältää lukitushelat, joten mahdollisesti kuvaa taputtelemassa käyvä jälkikasvu ei helposti saa kangasta paikaltaan.

Kangas hyödyntää tarkasti optimoitua PVC-materiaalia, joka varmistaa kuvan virheettömän toistumisen. Kangas on suunniteltu palo-, vesi- ja homeensietäväksi ja se voidaan tarvittaessa puhdistaa. 1.0-kertainen vahvistus heijastaa saman valon määrän kuin projektori tuottaen todellisen elokuvakokemuksen. Kankaan takaosa on musta, joten voit laittaa sen tarvittaessa ikkunan eteen estämään auringonvaloa.

 

  • Täydellinen kiinteisiin asennuksiin
  • Paras kangastyyppi kaikille projektoreille – mukaan lukien lähiheitto
  • 8cm musta samettiverhoiltu alumiiniprofiili
  • 1:1 gain
  • Laaja katselukulma 160 astetta

 

Kuvan näkyvä ala n. (mm) (LxK): 2346 x 1320

Kuvaformaatti: 16:9

Nettopaino (kg): 12,50

Takuu: 36kk

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.