Copland CT408

Hinta

6 300,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Copland CT408 on erinomainen putkivahvistin. Ääneltään ja tekniseltä toteutukseltaan sekä rakenteeltaan. Vahvistin, joka tarjoaa samanaikaisesti avoimen ja selkeän keskialueen, korkeat äänet pidäkkeettömällä herkkyydellä sekä syvän, tiukan ja vapaasti virtaavan bassotoiston. Pääteputkina KT150.

Integroitu CTA408 -vahvistin on tarkoitettu niille, jotka pitävät parempana yhden laitteen helppoutta, mutta haluavat silti erillislaitteiden suorituskyvyn. Se tarjoaa sellaisia mukavuuksia kuin erilliset laadukkaat MC- ja MM -phono-tulot, tarkkailutulot / -lähdöt, tasokkaan A-luokan kuulokevahvistimen ja käynnistysmenettelyn, joka pidentää huomattavasti putkien käyttöikää.

Hopea ja musta. Kauko-ohjain.

 

CTA408:n sisällä.

* MOSFET -piirin tukemat linjatason putket.

* Lukuisia yksittäisiä virtalähteitä, jotka on suunniteltu toimimaan vakioteholla, mikä estää tehoasteen vaihteluiden vaikutukseen tuloasteisiin ja eliminoi käänteisen modulaation vaihtovirtaverkkoon.

* Erillinen luokan A kuulokevahvistin (kaiuttimien ulostulo mykistyy kuulokkeita kytkettäessä).

* Erinomainen J-FET-Phono -vahvistin. Aktiivinen RIAA -taajuuskorjaus, joka käyttää yli sataa erillistä komponenttia oman häiriösuojatun kotelonsa sisällä.

* Lähtömuuntajat ovat Coplandin omaa suunnittelua, hienosäädetty optimaalista tehon kaistanleveyttä varten. Muuntajien massiivinen sydänkoko estää sydämen kyllästymisen ja ne pystyvät siirtämään kaiuttimiin täyden tehon jopa reilusti alle 20 Hz taajuuksilla pienellä vaihesiirrolla. Useat kerrokset lomitettuja johtoja takaavat erinomaisen lineaarisuuden. Laajennettu korkeiden taajuuksien suorituskyky vähentää sisäisen viiveen kompensoinnin vaatimuksia, kun vahvistimen 15 dB negatiivinen takaisinkytkentäsilmukka on suljettu.

* Päätevahvistin perustuu KT150 tehoputkiin. Nämä putket ovat uusi muunnos legendaarisesta 6550/KT88:sta, ja CTA408:ssa ne osoittavat varmasti, että putkien ikuiset laadukkaat äänelliset ominaisuudet voidaan laajentaa alueille, joita nykyään hallitsevat puolijohdelaitteet.

Valtavat tehoputket ovat erittäin miellyttävän näköisiä, ja siksi olemme päättäneet tehdä ne näkyviksi etupaneelin sivuttaisten rei’itysten takana. Tämä luo upean muotoilun, joka myös vastaa vahvistimen äänellisiä ominaisuuksia.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tekniset tiedot

Output power:2 x 75W @ 3 ohms or 8 ohms load.
Nominal speaker impedance: 4 & 8 ohms
Line input impedance: 50 K ohms
Phono input impedance: 47 K ohms (MM) / 50, 100, 470 Ohms (MC)
Line Inputs sensitivity: 250 mV
Phono sensitivity: 3.0 mV (MM) / 0.26 mV (MC)
Frequency response: 5 Hz – 100 kHz -3dB
T.H.D: Better than 0.9 %
Signal / noise IHF-A): Better than 90dB
Phase: Non-Inverting
Global Feedback: 15 dB

Mitat (L x K x S) 43,5 x 22 x 46cm

Paino 26kg

Kuulokevahvistin

Output Impedance: 9 ohms
Gain: 17.5 dB
Frequency response: 10 Hz – 200 kHz / -3dB
Vacuum tubes: 4 pcs. KT150 2 pcs.12BH7 2 pcs. 6072A / 12AY7
Power consumption: Max.400 W