Yamaha RX-V685 MusicCast

Hinta

599,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

Yamaha RX-V685 on MusicCast-perheen 7.2-kanavainen AV-viritinvahvistin. Nyt mukana myös langaton takakaiutin mahdollisuus MusicCast 20- ja MusicCast 50-kaiuttimien avulla. Sisäänrakennettuna langaton MusicCast-monihuonevalmius ja verkkosoitin (mm.TIDAL, Deezer & Spotify ja internetradio). Ohjaus kätevästi älylaitteellasi Yamaha MusicCast Controller-sovelluksen avulla.

Pre out-äänilähdöt aktiivikaiuttimille kahdelle etukanavalle.

RX-V685 tukee Dolby Atmos- ja DTS-X ääniformaatteja aikaisempien versioiden lisäksi. Täysi tuki 4K-kuvan läpivientiin. Uusimmat kuva-ominaisuudet, mm. HDR-kuvanparannus ja HDMI Dolby Vision. Myös 3D-läpivienti. AirPlay ja Bluetooth-vastaanotto. Bluetooth ulostulo helpottaa bluetooth-kuulokkeiden ja -kaiuttimien hyödyntämistä. YPAO-automaattisäädöt mukana tulevan mikrofonin avulla. Ethernet- ja WiFi-yhteydet. Käyttöä helpottavat, ohjelmoitavat SCENE-pikavalinnat eri ohjelmalähteille. Phono-levysoitinliitäntä. Zone 2- alueen ohjaus.

Kauko-ohjain. Musta.

Yamaha RX-V685:n mitat 435 x 171 x 378 mm, paino 10,5kg.

 

Kampanjahintaan 599€

Vertailutestin VOITTAJA! ”Ääni on rauhallinen ja miellyttävä. Bassotoistossa on erityisesti automaattikorjauksen
jälkeen erittäin tiukka ja kontrolloitu ote”. HIFIMAAILMA (7/2018)

 

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.