Yamaha Aventage RX-A1080 MusicCast

Hinta

1 599,00 1 099,00 (sis. alv)

Poista
Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

Yamahan parhaan Aventage-sarjan 7.2-kanavainen AV-viritinvahvistin. MusicCast-langaton monihuonevastaanotto ja lähetys. Langattomat takakaiuttimet Yamaha MusicCast 20- ja MusicCast 50- kaiuttimien avulla. Erilliskomponentein toteutetut päätevahvistinpiirit takaavat äänenlaadun ja dynamiikan. Tyylikäs ulkoasu, etulevy harjattua alumiinia ja kääntyvä etupaneeli. Uusimmat ääniformaatit, DTS-X ja Dolby Atmos, Yamahan Cinema DSP HD3-tuella.

Monipuoliset ominaisuudet ja mahdollisuudet, mm. TIDAL-, Deezer- ja Spotify Connect-musiikkipalvelut, AirPlay, Bluetooth, LAN ja WiFi, 4K-kuvan läpivienti ja skaalaus, 4:4:4-väriavaruus, HDCP 2.2-tuki, MusicCast Controller App ja Yamaha AV Controller App ym. HDMI-liitännät 8 x sisään ja 2 x ulos. Dolby Vision-, HDR-, HLG- ja BT2020 UHD-tuki 4K-kuvalle. Tuki myös 21:9 kuvasuhteen kuvalle. YPAO R.S.C.-digitaalinen huonekorjain 64-bittisellä ekvalisaattorilla.

Zone 2-pre out ja speaker out-monihuoneominaisuudet. DSD-, FLAC-, AIFF- ja WAV-äänimahdollisuudet. Analogiset tulot mm. levysoittimelle. Laadukkaat ESS Sabren DA-muuntimet. Resonoimaton A.R.T.-runkorakenne ja viisi jalkaa eliminoi resonansseja. Control 4-ohjaus yhteensopivuus. Esiohjelmoitu kauko-ohjain. Musta ja titaani.

Laajennettu 3v. takuu rekisteröitymällä yamaha.fi-sivustolla.

Mitat 435 x 182 x 439 mm. Paino 14,9 kg.

Lisätiedot

Väri

musta, titaani

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.