Denon AVR-X4500H

Hinta

1 699,00 1 199,00 (sis. alv)

Poista
Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

Denon:n yläluokan AV-viritinvahvistin vaativalle elokuvan ja musiikin ystävälle. Entistäkin parempi äänenlaatu, erittäin monipuoliset 4K-kuvamahdollisuudet sekä HEOS-monihuone-ominaisuudet vakiovarusteena.

Tehokas ja monipuolinen 9.2-kanavainen vahvistinosa. Jatkuvaa tehoa 125W/kanava koko kuuloalueella ja pienellä säröllä mitattuna. Laadukkaat D.D.S.C.-HD AL-32 prosessoinnin kera takaa tarkan ja erottelukykyisen monikanavaäänen.

Mm. Spotify Connect-, Deezer- ja TIDAL-musikkipalvelut. Tuki Roon-ohjaukselle. TuneIn-nettiradio. Airplay 2- ja Bluetooth-langaton vastaanotto. LAN- ja WiFi. 4K-kuvan läpivienti ja skaalaus sekä tuki HDCP2.2-kopioinninestolle. Dolby Vision, HDR- ja BT.2020-tuki 4K-kuvalle. Myös 4K-kuvan WCG- ja HLG-tuki. eARC. Uusimmat ääniformaatit, mm. Dolby Atmos, DTS-X, Auro-3D ja DTS Virtual-X. Advanced Quad Core 32-bittinen DSP-prosessori laadukkaan äänen tuottamiseksi.

AVR-X4500H:ssa on kehittynein Audyssey MultEQ XT32 huonekorjausjärjestelmä, johon kuuluu Audyssey Dynamic Volume, Dynamic EQ, LFC ja SubEQ HT. Näiden teknologioiden ja laitteen mukana tulevan mikrofonin avulla järjestelmä analysoi jokaisen kaiuttimen tuottaman äänen yksilöllisesti ja optimoi kuuntelukokemuksen kokonaisuutena. Erikseen ostettavalla Audyssey Mult EQ Editor sovelluksella kokeneimmat käyttäjät voivat tehdä äänisäätönsä vieläkin tarkemmin.

Amazon Alexa-puheohjaus. Levysoitintulo vinyylilevyjen ystäville. Kaksi subwoofer-liitäntää.

Denon AV Remote App – ohjaus Android ja Apple-mobiililaitteilla. 9.2-kanavainen vahvistin – päätevahvistin erilliskomponenttirakenteella. Bi-amp mahdollisuus pääkanaville. 8 x HDMI sisääntulo ( 1 x etupaneelissa) ja 3 x HDMI ulostulo. Monipuoliset Zone 3-monihuoneominaisuudet, kaiutinliitännöistä 5.1-käytössä tai HDMI- ja linjaliitännöistä. Creston- ja Control4-tuki kotiautomaation yhdistämiseksi. Kauko-ohjain. USB-sisääntulo etupaneelissa. Etulevy harjattua alumiinia, kääntyvä luukku, tyylikäs ulkoasu. Kauko-ohjain. Musta ja premium silver.

Mitat 434 x 389 x 167mm, paino 13,7kg.

” Testivoittaja. Hinta ja laatu kohdillaan. Paras kokonaisuus. ”  AV Plus (4/2019)

” Sound 5 stars – Features 5 stars – Build 5 stars – Overall 5 stars. For +Lots of power and presence +Expressive and punchy +Plenty of features  Against -Nothing at this price ”  WHAT HI-FI (May 2019)

Lisätiedot

Väri

musta, premium silver

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.