Denon AVR-X3600H

Hinta

1 099,00 899,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2 viikkoa tai enemmän

Denon AVR-X3600H on suosittujen edeltäjiensä uusittu painos. Entistäkin parempi äänenlaatu, laaduukkaampi ja tehokkaampi virtalähde, 9.2-kanavaa, erittäin monipuoliset 4K-kuvamahdollisuudet sekä HEOS-monihuone-ominaisuudet vakiovarusteena.

AVR-X3600H on tehokas ja monipuolinen 9.2-kanavainen AV-vahvistin. Jatkuvaa tehoa 105W/kanava koko kuuloalueella ja pienellä säröllä mitattuna.

Ominaisuuksia runsain mitoin, mm. Spotify Connect-, Deezer- ja TIDAL-musikkipalvelut. Roon-tuki. TuneIn-nettiradio. AirPlay 2- ja Bluetooth-langaton vastaanotto. LAN- ja WiFi. 4K-kuvan läpivienti ja skaalaus sekä tuki HDCP2.3-kopioinninestolle. Dolby Vision, HDR- ja BT.2020-tuki 4K-kuvalle. Myös 4K-kuvan WCG- ja HLG-tuki. eARC. ALLM videopelien ystäville. Uusimmat ääniformaatit, mm. Dolby Atmos, DTS-X ja DTS Virtual-X. Nyt myös DTS IMAX Enhanced ääniprosessointi. Advanced Quad Core 32-bittinen DSP-prosessori laadukkaan äänen tuottamiseksi.

AVR-X3600H:ssa on kehittynein Audyssey MultEQ XT32 huonekorjausjärjestelmä, johon kuuluu Audyssey Dynamic Volume, Dynamic EQ, LFC ja SubEQ HT. Näiden teknologioiden ja laitteen mukana tulevan mikrofonin avulla järjestelmä analysoi jokaisen kaiuttimen tuottaman äänen yksilöllisesti ja optimoi kuuntelukokemuksen kokonaisuutena. Erikseen ostettavalla Audyssey Mult EQ Editor sovelluksella kokeneimmat käyttäjät voivat tehdä äänisäätönsä vieläkin tarkemmin.

Amazon Alexa-puheohjaus. Apple Siri ja Google Assistant. Levysoitintulo vinyylilevyjen ystäville. Kaksi subwoofer-liitäntää.

Denon AV Remote App – ohjaus Android ja Apple-mobiililaitteilla.

9.2-kanavainen vahvistin – päätevahvistin erilliskomponenttirakenteella. Laajennettavissa 11.2-kanavaiseksi erillisen päätevahvistimen tai aktiivikaiuttimien avulla. Bi-amp mahdollisuus pääkanaville. 8 x HDMI sisääntulo ( 1 x etupaneelissa) ja 3 x HDMI ulostulo. Monipuooliset Zone 2-monihuoneominaisuudet, kaiutinliitännöistä 5.1-käytössä tai HDMI- ja linjaliitännöistä. Creston- ja Control4-tuki kotiautomaation yhdistämiseksi. Kauko-ohjain. USB-sisääntulo etupaneelissa.

Kauko-ohjain. Musta. Mitat 434 x 391 x 167mm, paino 12,1kg.

 

 

 

” Sound 5 stars Features 5 stars Build 5 stars ”  WHAT HI-FI (July 2019)

” For: More amplification channels – Punchier than it’s predessor – Gains worthwhile technologies  Against: Nothing ”  WHAT HI-FI (Nov 2019)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.