Denon AVR-X2700H

Hinta

879,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

Denon AVC-X2700H on 7.2-kanavainen 8K- ja 3D-kuvaa tukeva vahvistin. Entistäkin parempi äänenlaatu, laadukas ja tehokas virtalähde, erittäin monipuoliset 8K-kuvamahdollisuudet sekä HEOS-monihuone-ominaisuudet vakiovarusteena. 32-bittiset DA-muuntimet laatuäänen tuottamiseksi.

AVC-X2700H on tehokas ja monipuolinen 7.2-kanavainen AV-vahvistin. Laajennettavissa 9.2-kanavaiseksi. Jatkuvaa tehoa 95W/kanava koko kuuloalueella ja pienellä säröllä mitattuna.

Ominaisuuksia runsain mitoin, mm. Spotify Connect-, Deezer- ja TIDAL-musikkipalvelut. Roon-tuki. TuneIn-nettiradio. AirPlay 2- ja Bluetooth-langaton vastaanotto. LAN- ja WiFi. 8K-kuvan läpivienti ja skaalaus sekä tuki HDCP2.3-kopioinninestolle. Dolby Vision, HDR 10+ – ja BT.2020-tuki 8K-kuvalle. Myös 8K-kuvan WCG- ja HLG-tuki. eARC. ALLM, QFT ja VRR videopelien ystäville. Uusimmat ääniformaatit, mm. Dolby Atmos, DTS-X ja DTS Virtual-X. Nyt myös DTS IMAX Enhanced ääniprosessointi.

AVC-X2700H:ssa on kehittynyt Audyssey MultEQ- huonekorjausjärjestelmä. Näiden teknologioiden ja laitteen mukana tulevan mikrofonin avulla järjestelmä analysoi jokaisen kaiuttimen tuottaman äänen yksilöllisesti ja optimoi äänen huoneeseesi.

Amazon Alexa-puheohjaus. Apple Siri ja Google Assistant. Levysoitintulo vinyylilevyjen ystäville. Kaksi subwoofer-liitäntää.

Denon AV Remote App – ohjaus Android ja Apple-mobiililaitteilla.

7.2-kanavainen päätevahvistin erilliskomponenttirakenteella. Laajennettavissa 9.2-kanavaiseksi erillisen päätevahvistimen tai aktiivikaiuttimien avulla. Bi-amp mahdollisuus pääkanaville. 6 x HDMI sisääntulo ( 1 x etupaneelissa) ja 2 x HDMI ulostulo. Monipuoliset Zone 2-monihuoneominaisuudet, kaiutinliitännöistä 5.1-käytössä tai HDMI- ja linjaliitännöistä. Creston- ja Control4-tuki kotiautomaation yhdistämiseksi. Kauko-ohjain. USB-sisääntulo etupaneelissa.

Kauko-ohjain. Musta. Mitat 434 x 341 x 167mm, paino 9,5kg.

 

” Edistyksellinen viihdekeskus. Suosittelemme. ”  AV Plus (1/2021)

” Sound 5 stars – Features 5 stars – Build 5 stars – Overall 5 stars ”  WHAT- HI-FI (Dec 2020)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.