Denon AVR-X2600H

Hinta

749,00 599,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Palkittujen ja suosittujen edeltäjiensä uusittu painos. Entistäkin parempi äänenlaatu, 4K-kuvamahdollisuudet sekä HEOS-monihuone-ominaisuudet vakiovarusteena.

Tehokas ja monipuolinen 7.2-kanavainen AV-vahvistin. Jatkuvaa tehoa 95W/kanava koko kuuloalueella ja pienellä säröllä mitattuna.Pure Direct parhaan äänen optimoimiseksi.

HDMI eARC television liittämiseen. Mm. Spotify Connect-, Deezer- ja TIDAL-musikkipalvelut. Tuki Roon-ohjaukselle. TuneIn-nettiradio. Airplay2- ja Bluetooth-langaton vastaanotto. Nyt myös Bluetoth-lähetys. LAN- ja WiFi. 4K-kuvan läpivienti ja skaalaus sekä tuki HDCP2.3-kopioinninestolle. Dolby Vision, HDR- ja BT.2020-tuki 4K-kuvalle. Myös 4K-kuvan WCG- ja HLG-tuki.ALLM-tuki X Box One-pelaajille.

Uusimmat ääniformaatit, mm. Dolby Atmos, DTS-X ja DTS Virtual-X. Nyt myös Dolby Atmos Height Virtualization Technology. Advanced Quad Core 32-bittinen DSP-prosessori laadukkaan äänen tuottamiseksi. Kehittynyt Audyssey MultEQ-automaattinen huonekorjain..

Amazon Alexa-puheohjaus. Myös Google Assistance ja Siri. Levysoitintulo vinyylilevyjen ystäville. Kaksi subwoofer-liitäntää.

Denon AV Remote App – ohjaus Android ja Apple-mobiililaitteilla. 7.2-kanavainen vahvistin – päätevahvistin erilliskomponenttirakenteella. Bi-amp mahdollisuus pääkanaville. 8 x HDMI sisääntulo ( 1 x etupaneelissa) ja 2 x HDMI ulostulo. Zone 2-monihuoneominaisuudet, kaiutinliitännöistä 5.1-käytössä tai linjaliitännöistä. Control4-tuki kotiautomaation yhdistämiseksi. Kauko-ohjain. USB-sisääntulo etupaneelissa.

Kauko-ohjain. Musta.

Mitat 434 x 339 x 167mm, paino 9,4kg.

” EISA-voittaja 2019-2020 ”

Palkintoraadin arvio;

Käytön helppous ja silkka voima yhdistyvät Denonin edullisessa 7.2-kanavaisessa AVR-X2600H -viritinvahvistimessa. Dolby Atmos-, DTS:X- ja virtuaalisten kattokanavien tuki päivittävät klassisen kotiteatteridesignin tiukasti tähän päivään. Tutut Denon-ominaisuudet, kuten HEOS-monihuonestriimaus ja käyttäjäystävällinen asennusapuri, saavat tässä mallissa rinnalleen AirPlay 2- ja eARC-yhteensopivuuden. Mukana on myös tuki bluetooth-kuulokkeille sekä edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten hdcp 2.3 ja ALLM eli Auto Low Latency Mode konsolipelaajille. Puheohjauskin onnistuu Google Assistantin tai Sirin avulla. Ja mikä tärkeintä, AVR-X2600H on äänentoistoltaan taitava tapaus, joka tarjoaa mukaansatempaavia kokemuksia – katsoitpa sitten viimeisimpiä leffahittejä tai kuuntelit suosikkikappaleitasi.

” Sound 5 stars – Features 5 stars – Build 5 stars – Overall 5 stars ”  WHAT HI-FI (July 2019)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.