Denon AVR-X1700H

Hinta

699,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

AVR-X1700H on kotiteatterivahvistin, jossa on hintaluokassaan mainio äänenlaatu, 4K- ja 8K-kuvamahdollisuudet sekä HEOS-monihuone-ominaisuudet vakiovarusteena.

Tehokas ja monipuolinen 7.2-kanavainen AV-vahvistin. Jatkuvaa tehoa 80W/kanava koko kuuloalueella ja pienellä säröllä mitattuna. Mm. Spotify Connect-, Deezer- ja TIDAL-musikkipalvelut. Roon-ohjauksen tuki. TuneIn-nettiradio. Airplay2- ja Bluetooth-langaton vastaanotto. LAN- ja WiFi. MM-phono levysoitinliitäntämahdollisuus suoraan. FM-viritin ULA-radioasemien vastaanottoon.

Uusin eARC TV:n yhdistämiseen. 4K- ja 8K-kuvan läpivienti sekä tuki HDCP2.3-kopioinninestolle. Dolby Vision, HDR10+ ja BT.2020-tuki 8K-kuvalle. Myös 4K- ja 8K-kuvan WCG-, VRR-, QFT-ja HLG-tuki. ALLM-tuki X Box One-käyttäjille. 8K/60 ja 4K/120Hz läpivienti on kolmessa sisääntulossa, joten pelikäytössä voit nauttia täydellisestä kuvatoistosta uusimpien pelikonsoleiden ja -tietokoneiden kanssa. Uusimmat ääniformaatit, mm. Dolby Atmos, DTS-X ja DTS Virtual-X. Uutuutena Dolby Atmos Height Virtualization Technology. Advanced Quad Core 32-bittinen DSP-prosessori laadukkaan äänen tuottamiseksi. Kehittynyt Audyssey MultEQ-automaattinen huonesäätö.

Amazon Alexa-puheohjaus, Google Assistance ja Siri.. Levysoitintulo vinyylilevyjen ystäville. Kaksi subwoofer-liitäntää.

Jokainen kotiteatteri on erilainen – siksi Denon käyttää Audysseyn huippuluokan kalibrointitekniikkaa, joka automaattisesti mittaa ja optimoi audiojärjestelmän kuuntelutilan olosuhteisiin sopivaksi. Erityisen tarkkaa säädettävyyttä kaipaaville on lisäksi saatavilla Audyssey Editor -sovellus (maksullinen optio), jolla huonekorjauksen tavoitevastetta ja muita ominaisuuksia voi muokata omaan makuun sopivaksi.

Denon AV Remote App – ohjaus Android ja Apple-mobiililaitteilla. 7.2-kanavainen vahvistin – päätevahvistin erilliskomponenttirakenteella. Bi-amp mahdollisuus pääkanaville. 6 x HDMI sisääntulo ( 1 x etupaneelissa) ja HDMI ulostulo. Zone 2-monihuoneominaisuudet, kaiutinliitännöistä 5.1-käytössä tai linjaliitännöistä. Control4-tuki kotiautomaation yhdistämiseksi. Kauko-ohjain. USB-sisääntulo etupaneelissa.

Kauko-ohjain. Musta.

Mitat 434 x 339 x 151mm, paino 8,5kg

EISA-raadin yhteenveto;

Denonin AVR-X1700H, aloitustason 7-kanavainen av-viritinvahvistin Dolby Atmos- ja DTS:X-dekoodauksella, ansaitsee luokkansa parhaan kunniamaininnan edistyksellisen liitettävyyden, pomminvarman käytettävyyden ja tietysti äänentoistonsa ansiosta. Tämä edullinen viritinvahvistin tarjoaa viihdyttävää monikanavaääntä kuulostaen energiseltä ja dynaamiselta, ja sen hdmi 2.1 -sisääntulot tukevat edistyneitä kuvaformaatteja seuraavan sukupolven pelikonsoleista, mikä tekee AVR-X1700H:sta tervetulleen lisäyksen pelijärjestelmiin. Kun mukaan laitetaan vielä HEOS-monihuoneintegraatio, bluetooth- ja verkkosuoratoisto (mukaan lukien korkearesoluutiotiedostojen toisto) sekä yhteensopivuus ääniavustajien kanssa, AVR-X1700H tarjoaa täyden vastineen rahalle.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
TEKNISET TIEDOT
 
Liitännät:
HDMI tulot: 6x HDMI (joista 3x 8K)
HDMI lähdöt: 1x eARC/8K
Komposiittivideotulot/lähdöt: 2/1
Analogitulot äänelle (RCA): 2 (+1 MM Phono-liitäntä)
Optiset tulot: 2
USB-liitäntä etupaneelissa
2x Subwoofer-lähtö (RCA)
Kuulokeliitäntä
Mikrofoniliitäntä (Audyssey)
Ethernet-liitäntä
FM/AM-antenniliitin
Ääniominaisuudet:
Vahvistinkanavien määrä: 7
Teho (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, THD 0.08%, 2 kanavaa kuormitettuna): 80W per kanava
Pursketeho (6 ohm, 1 kHz, THD 0.7%, 2 kanavaa kuormitettuna): 120W per kanava
Pursketeho (6 ohm, 1 kHz, THD 1%, 1 kanava kuormitettuna): 145W
Kaiuttimien impedanssi 4 – 16 ohmia
Audyssey MultEQ XT
Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume
Heikkolaatuisten äänilähteiden parannus (Compressed Audio Restorer)
DTS:X / DTS Neural:X / DTS HD Master
Dolby Atmos / Dolby TrueHD / Dolby Surround
HDMI:
HDCP 2.3
8K/60Hz ja 4K/120Hz Ultra HD
4:4:4 Pure Color
High Dynamic Range (HDR10+)
Dolby Vision, HLG
3D ja BT.2020 läpivienti
HDMI-läpivienti standby-tilassa
eARC
Auto lipsync
Verkkotoiminnot:
Suoratoistotuki verkon kautta: MP3 / WMA / AAC / FLAC / ALAC / WAV
Tauottoman toiston tuki myös HD-musiikille
FLAC HD 192/24
WAV 192/24
ALAC 96/24
DSD 2.8MHz / 5.6MHz
AirPlay 2 audiostriimaus
Spotify Connect
Internet radio (TuneIn)
Roon Tested
Denon HEOS ja AVR Remote App iOS sekä Android laitteille
Ethernet, Wi-Fi 2.4GHz/5GHz ja Bluetooth vastaanotto sekä lähetys
Mitat (LxKxS): 434 x 151 x 339 mm
Virrankulutus (normaali / ECO / valmiustila): 39 W / 29 W / 0,1 – 2 W riippuen CEC- ja verkkoasetuksista
Maksimi virrankulutus: 430W
Paino: 8,5 kg
Takuu 24 kk