Denon AVR-X1600H

Hinta

599,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Hintaluokassaan mainio äänenlaatu, 4K-kuvamahdollisuudet sekä HEOS-monihuone-ominaisuudet vakiovarusteena.

Tehokas ja monipuolinen 7.2-kanavainen AV-vahvistin. Jatkuvaa tehoa 80W/kanava koko kuuloalueella ja pienellä säröllä mitattuna. Mm. Spotify Connect-, Deezer- ja TIDAL-musikkipalvelut. Roon-ohjauksen tuki. TuneIn-nettiradio. Airplay2- ja Bluetooth-langaton vastaanotto. LAN- ja WiFi.

Uusin eARC TV:n yhdistämiseen. 4K-kuvan läpivienti sekä tuki HDCP2.3-kopioinninestolle. Dolby Vision, HDR- ja BT.2020-tuki 4K-kuvalle. Myös 4K-kuvan WCG- ja HLG-tuki. ALLM-tyki X Box One-käyttäjille. Uusimmat ääniformaatit, mm. Dolby Atmos, DTS-X ja DTS Virtual-X. Uutuutena Dolby Atmos Height Virtualization Technology. Advanced Quad Core 32-bittinen DSP-prosessori laadukkaan äänen tuottamiseksi. Kehittynyt Audyssey MultEQ-automaattinen huonesäätö.

Amazon Alexa-puheohjaus, Google Assistance ja Siri.. Levysoitintulo vinyylilevyjen ystäville. Kaksi subwoofer-liitäntää.

Denon AV Remote App – ohjaus Android ja Apple-mobiililaitteilla. 7.2-kanavainen vahvistin – päätevahvistin erilliskomponenttirakenteella. Bi-amp mahdollisuus pääkanaville. 6 x HDMI sisääntulo ( 1 x etupaneelissa) ja HDMI ulostulo. Zone 2-monihuoneominaisuudet, kaiutinliitännöistä 5.1-käytössä tai linjaliitännöistä. Control4-tuki kotiautomaation yhdistämiseksi. Kauko-ohjain. USB-sisääntulo etupaneelissa.

Kauko-ohjain. Musta.

Mitat 434 x 339 x 151mm, paino 8,5kg

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.