Denon AVC-X6700H

Hinta

2 499,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Referenssiluokan Denon AVC-X6700H on 11.2-kanavainen 8K- ja 3D-kuvaa tukeva vahvistin. Jokainen päätevahvistimen kanava on täysin itsenäinen monoyksikkö. Entistäkin parempi äänenlaatu, laadukas ja tehokas virtalähde, erittäin monipuoliset 8K-kuvamahdollisuudet sekä HEOS-monihuone-ominaisuudet vakiovarusteena. Ryyditetty laadukkailla AL32 Alpha Processing-muuntimilla.

AVC-X6700H on tehokas ja monipuolinen 11.2-kanavainen AV-vahvistin. Laajennettavissa 13.2-kanavaiseksi. Jatkuvaa tehoa 125W/kanava koko kuuloalueella ja pienellä säröllä mitattuna.

Ominaisuuksia runsain mitoin, mm. Spotify Connect-, Deezer- ja TIDAL-musikkipalvelut. Roon-tuki. TuneIn-nettiradio. AirPlay 2- ja Bluetooth-langaton vastaanotto. LAN- ja WiFi. 8K-kuvan läpivienti ja skaalaus sekä tuki HDCP2.3-kopioinninestolle. Dolby Vision, HDR 10+ – ja BT.2020-tuki 8K-kuvalle. Myös 8K-kuvan WCG- ja HLG-tuki. eARC. ALLM, QFT ja VRR videopelien ystäville. Uusimmat ääniformaatit, mm. Dolby Atmos, Auro 3D – myös 13.2-kanavaisena, DTS-X Pro, DTS-X ja DTS Virtual-X. Nyt myös DTS IMAX Enhanced ääniprosessointi. Advanced Quad Core 32-bittinen DSP-prosessori laadukkaan äänen tuottamiseksi.

AVC-X6700H:ssa on kehittynein Audyssey MultEQ XT32 huonekorjausjärjestelmä, johon kuuluu Audyssey Dynamic Volume, Dynamic EQ, LFC ja SubEQ HT. Näiden teknologioiden ja laitteen mukana tulevan mikrofonin avulla järjestelmä analysoi jokaisen kaiuttimen tuottaman äänen yksilöllisesti ja optimoi kuuntelukokemuksen kokonaisuutena. Erikseen ostettavalla Audyssey Mult EQ Editor sovelluksella kokeneimmat käyttäjät voivat tehdä äänisäätönsä vieläkin tarkemmin.

Amazon Alexa-puheohjaus. Apple Siri ja Google Assistant. Levysoitintulo vinyylilevyjen ystäville. Kaksi subwoofer-liitäntää.

Denon AV Remote App – ohjaus Android ja Apple-mobiililaitteilla.

11.2-kanavainen päätevahvistin erilliskomponenttirakenteella. Laajennettavissa 13.2-kanavaiseksi erillisen päätevahvistimen tai aktiivikaiuttimien avulla. Bi-amp mahdollisuus pääkanaville. 8 x HDMI sisääntulo ( 1 x etupaneelissa) ja 3 x HDMI ulostulo. Monipuoliset Zone 2-monihuoneominaisuudet, kaiutinliitännöistä 5.1-käytössä tai HDMI- ja linjaliitännöistä. Creston- ja Control4-tuki kotiautomaation yhdistämiseksi. Kauko-ohjain. USB-sisääntulo etupaneelissa. Kullatut RCA- ja kaiutinliittimet.

Kauko-ohjain. Musta. Mitat 434 x 389 x 167mm, paino 14,8kg.

 

” Sound 5 stars – Features 5 stars – Build 5 stars ”  WHAT HI-FI (Nov 2020)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.