HEOS AVR

Hinta

929,00 699,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

HEOS by Denon AVR on ainutlaatuinen yhdistelmälaite monikanavaisen kotiteatteriäänen, stereoäänen ja langattoman monihuoneäänen ystävälle.

Ympäröi itsesi äänellä, älä johdoilla. 5.1.kanavatoistossa voit käyttää surround-kaiuttimina langattomia HEOS-kaiuttimia! Helppo käyttöönotto ja langaton monihuone yhdessä muiden HEOS-tuotteiden kanssa.

Äänentoisto kotiisi helposti. Langattoman surround-äänijärjestelmän käyttö on nyt helppoa kuin heinänteko. Yhdistä vain HEOS AVR televisioosi yhdellä kaapelilla, lataa ilmainen HEOS-sovellus ja seuraa ohjeita. Minuuttien päästä olet valmis. Laitteiston hallinta onnistuu helposti sovelluksen avulla, tai voit jopa käyttää HEOS AVR:ää TV:si kaukosäätimellä. Helpommaksi tämä ei voisi enää muuttua.

Suoratoista kaikki musiikkisi valitsemaasi huoneeseen tai sama musiikki joka huoneeseen kotisi langattoman verkon kautta. Jaa älypuhelimesi kappaleita Bluetoothilla®. Kaikki tämä on sormiesi ulottuvilla intuitiivisen HEOS-sovelluksen ansiosta.

HEOS AVR on valmis kohtaamaan tulevaisuuden, sillä siinä on tuoreimmat HDMI-standardit. Neljä HDMI 2.0a/HDCP 2.2 -sisääntuloa takaavat sen, että voit nauttia elokuvista 4K Ultra HD -laatuisena. Äänen suhteen laadun takaa Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio.

Voit soittaa omaa musiikkikirjastoasi läpi koko HEOS-järjestelmän. Jopa korkearesoluutioisena. HEOS AVR tukee lähes kaikkia yleisimpiä suoratoistoformaatteja. Hallitse musiikkia joka huoneessa HEOS-sovelluksen avulla. Useimmat musiikkipalvelut, mm. Spotify ja TIDAL, ovat täysin integroituja.

Äänivaihtoehdot;

2.0-asetus: 2 etukaiutinta (vasen + oikea)

2.1-asetus: 2 etukaiutinta + langaton HEOS-subwoofer

3.1-asetus:2 etukaiutinta + keskikaiutin + langaton HEOS-subwoofer

5.1-asetus:2 etukaiutinta + keskikaiutin + langaton HEOS-subwoofer + 2 langatonta HEOS-takakaiutinta (voit liittää vaihtoehtoisesti myös minkä tahansa subwooferin kaapelilla)

EISA-VOITTAJA 2017-2018

Malli kpl specialhintaan 699€ – normaali takuu 2v.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Pin It on Pinterest

Share This