Denon AVR-X2500H

Hinta

749,00 649,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Palkittujen ja suosittujen edeltäjiensä uusittu painos. Entistäkin parempi äänenlaatu, 4K-kuvamahdollisuudet sekä HEOS-monihuone-ominaisuudet vakiovarusteena.

Tehokas ja monipuolinen 7.2-kanavainen AV-vahvistin. Jatkuvaa tehoa 95W/kanava koko kuuloalueella ja pienellä säröllä mitattuna. Mm. Spotify Connect-, Deezer- ja TIDAL-musikkipalvelut. TuneIn-nettiradio. Airplay- ja Bluetooth-langaton vastaanotto. LAN- ja WiFi. 4K-kuvan läpivienti ja skaalaus sekä tuki HDCP2.2-kopioinninestolle. Dolby Vision, HDR- ja BT.2020-tuki 4K-kuvalle. Myös 4K-kuvan WCG- ja HLG-tuki. Uusimmat ääniformaatit, mm. Dolby Atmos, DTS-X ja DTS Virtual-X. Advanced Quad Core 32-bittinen DSP-prosessori laadukkaan äänen tuottamiseksi. Kehittynyt Audyssey MultEQ-automaattinen huonesäätö.

Amazon Alexa-puheohjaus. Levysoitintulo vinyylilevyjen ystäville. Kaksi subwoofer-liitäntää.

Denon AV Remote App – ohjaus Android ja Apple-mobiililaitteilla. 7.2-kanavainen vahvistin – päätevahvistin erilliskomponenttirakenteella. Bi-amp mahdollisuus pääkanaville. 8 x HDMI sisääntulo ( 1 x etupaneelissa) ja 2 x HDMI ulostulo. Zone 2-monihuoneominaisuudet, kaiutinliitännöistä 5.1-käytössä tai linjaliitännöistä. Control4-tuki kotiautomaation yhdistämiseksi. Kauko-ohjain. USB-sisääntulo etupaneelissa. Kauko-ohjain. Musta.

Mitat 434 x 339 x 167mm, paino 9,4kg.

Kampanjatarjoushintaan 649€ ja DSB50BT Bluetooth-kaiutin kaupan päälle! (arvo 79€). Rajoitettu erä!

” Sound ***** Features ***** Build ***** Ovwerall ***** ”  WHAT HI-FI (Oct 2018)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Pin It on Pinterest

Share This