Denon AVR-X2400H

Hinta

569,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Palkitun edeltäjänsä uusittu painos, jossa entistäkin parempi äänenlaatu sekä HEOS-monihuone-ominaisuudet vakiovarusteena.

Monipuolinen AV-vahvistin. Mm. Spotify Connect-, Deezer- ja TIDAL-musikkipalvelut. TuneIn-nettiradio. Airplay- ja Bluetooth-langaton vastaanotto. LAN- ja WiFi. 4K-kuvan läpivienti ja skaalaus sekä tuki HDCP2.2-kopioinninestolle. Myös HDR- ja BT.2020-tuki 4K-kuvalle. Myös 4K-kuvan WCG- ja HLG-tuki. Uusimmat ääniformaatit, mm. Dolby Atmos ja DTS-X. Advanced Quad Core 32-bittinen DSP-prosessori laadukkaan äänen tuottamiseksi. Kehittynyt Audyssey MultEQ-automaattinen huonesäätö.

Denon AV Remote App – ohjaus Android ja Apple-mobiililaitteilla. 7.2-kanavainen vahvistin – päätevahvistin erilliskomponenttirakenteella. Bi-amp mahdollisuus pääkanaville. 8 x HDMI sisääntulo ( 1 x etupaneelissa) ja 2 x HDMI ulostulo. Zone 2-monihuoneominaisuudet, kaiutinliitännöistä 5.1-käytössä tai linjaliitännöistä. Control4-tuki kotiautomaation yhdistämiseksi. Kauko-ohjain. USB-sisääntulo etupaneelissa. Kauko-ohjain. Musta.

Kampanjahintaan 569€

“Tämä ominaisuuksia pursuava Denonin vahvistin on nyt hintaluokkansa ykkönen.”
“Emme malta odottaa, kuinka tämän vuoden AV-laitteiden kilpailu etenee, mutta Denonin uusi vahvistin on ehdottomasti johdossa – toistaiseksi – kiitos sen tarkan ja innostavan äänen ja fantastisen ominaisuuskirjon.”
  WHAT HI-FI (June 2017)

” PREISKLASSENREFERENZ – AVR-X2400H osoitti loistavaa suorituskykyä testeissämme.”
Nykyaikainen, upeasti varusteltu AV-vahvistin on akustisesti loistava, kuvaltaan erittäin hyvä ja helppokäyttöinen.”
  AREA DVD

MItat (L x S x K) 434 x 339 x 167. Paino 9,4kg.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Pin It on Pinterest

Share This