Thorens TD203

Hinta

799,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

TD203 on Thorensin malliston suoraviivaisimpia soittimia. Se on tehty nimenomaan ensisijaisesti äänenlaatu edellä hintaluokassaan. Levysoitin on laatikosta otettaessa lähes käyttövalmis ja sen käyttöönotto vie vain viisi minuuttia. TD203 jättää hifiharrastajalle merkittäviä mahdollisuuksia parantaa äänenlaatua ja sen äänivarsi on monipuolisesti säädettävissä.

Thorensin TPP82 äänivarsi on uni-pivot tyyppiä; ensimmäinen laatuaan tässä hintaluokassa. Toisin kuin perinteisissä äänivarsissa, jotka on laakeroitu, Thorensin TP82 laakerointi lepää karbidineulan päässä, jotka on tuettuna viidellä pienellä laakerikuulalla. Tämä tarkoittaa että äänivarsi on molemmista päistään neulan päässä – levyä kuunnellessä toinen neula on levyä vasten. Tällöin äänivarsi on mahdollisimman pienellä kontaktilla kiinni sekä levyssä, että soittimessa. Tuloksena on erityisen häiriötön, mutta analoginen äänentoisto.

Äänivarren pintamateriaali on alumiinia, ja äänivarren sisällä on hiilikuituputki. Anti-skating hoidetaan perinteisellä Thorensin siima-punnus ratkaisulla. Tuloksena levyä luetaan tarkemmin ja pienemmillä häiriöillä – asia jonka todella huomaa kun pääsee soitinta kuuntelemaan ja vertaamaan muihin.

Toimitukseen sisältyy läpinäkyvä Perspex pölysuoja sekä neulavaaka. Äänivarteen on asennettu Thorensin TAS 257 äänirasia, joka sopii kaikkiin MM-levysoitinliitällä varustettuihin vahvistimiin. Uni-pivot äänivarsi kuitenkin mahdollistaa merkittävän äänenlaadun parannuksen rasiaa vaihtamalla.

Audiovideo.fi:n laajassa, kuuden eri merkin levysoitinvertailussa ”TD-203 paketti soi hifeimmin” ja oli paras levysoitin alle 1000€ hintaluokassa.

TD203 ominaisuuksia

• Sähköisesti ohjattu tasavirtamoottori
• Säädettävä vetohihnan kireys
• Säädettävä levylautasen nopeus
• Uni-pivot äänivarsi TP 82
• Äänivarren korkeus, horisontaalitason kulma (azimuth) sekä keskiöylitys (overhang) ovat käyttäjän säädettäviä

” Goldenes Ohr 2016 1.Platz ”  STEREOPLAY

” Goldenes Ohr 2015, 1.Platz ”  AUDIO

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.