Denon DL-A110

Hinta

599,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Denonin Limited Edition 110-vuotis juhlan kunniaksi tehty rajoitetun Anniversary-sarjan DL-103 äänirasia hopeagrafiittiviimeistellyllä kelkalla.

Tehdas juhlii ylpeänä 110 vuoden historiaa huipputason äänentoiston parissa. Denonin Limited Edition juhlamalliston DL-A110 premium MC-äänirasia toimitetaan varustettuna ylellisellä hopeagrafiittisella kelkalla ja hienolla säilytyskotelolla. Denonin huipputason äänirasiat ovat edelleen käsintehtyjä pääkonttorissamme Shirakawassa Japanissa. Huolellinen laatu ja pitkä kokemus tarkoittaa, että voit rentoutua ja nauttia musiikistasi.

Radiolähetyksiä varten 1960-luvulla kehitetyn alkuperäisen tuotteen mukaisesti DL-A110:n hopeagrafiittinen kelkka on tarkka kopio alkuperäisestä suunnittelusta. Vain 6 grammaa kevyt DL-A110 kelkka varmistaa, että rasia pysyy tukevasti paikallaan ja estää täydellisesti toistoa haittaavat resonanssit, johtaen yksityiskohtaiseen ja puhtaaseen äänentoistoon, joka omaa poikkeuksellisen matalien taajuuksien ulottuvuuden. DL-A110 on varustettu bajonettiliittimellä, joka tunnetaan myös SME-äänivarsiliitäntänä.

DL-A110 sisältää legendaarisen DL-103 äänirasian, joka on ollut jatkuvasti tuotannossa jo vuodesta 1964, käyttäen Denonin Shirakawan tehtaalla Japanissa käsin käämittyä kuparilankaa.

DL-103 kehitettiin alun perin noudattamaan Japanin kansallisten yleisradiostudioiden vinyylilevyjen toistoa koskevien korkeatasoisten vaatimusten soveltamista laajakaistaisiin FM-stereolähetyksiin, ja siitä tuli virallinen vakioäänirasia, jota käytettiin kyseisissä studioissa. Sen jälkeen lähes kaikki japanilaiset ammattilähetystoiminnan studiot ottivat sen käyttöönsä.

Lähtöjännite 0,25mV. Paino 8,5g.

Hopeagrafiittiviimeistelty kelkka.

5 vuoden takuu (poislukien äänirasian neula).

Rajoitettu 100-vuotis juhlaerä – varaa omasi! Ensimmäiset saapuvat lkakuun loppupuolella.

 

 

 • Äänenlaadun suunnannäyttäjä jo vuodesta 1910: Denon on ylpeä julkaistessaan rajoitetun erän Anniversary-juhlamalleja, mukaan lukien tämän hopeagrafiittisen DL-A110 MC-äänirasian, joka on varustettu tarkasti alkuperäistä Denonin suunnittelua noudattavalla rasiakelkalla.
 • Tae luotettavuudesta: Sisältää aitoustodistuksen Denonin pääsuunnittelijan hyväksynnällä, sekä premium-tasoon kuuluvan 5 vuoden takuun suoraan paketista (poislukien neula).
 • Erikoisvalmisteinen rasiakelkka: DL-A110 on varustettu bajonettiliittimellä (tunnettu myös SME-liitäntänä). Kullatut kontaktipinnat varmistavat laadukkaan ja kestävän liitoksen.
 • Hienostunein kokemus vinyylilevyiltä: Poikkeuksellisen laaja toistoalue (etenkin yläpäässä), tasainen lähtöjännite ja tasapaino.
 • Testattu vastaamaan Denonin standardeja: Kaikki yksittäiset äänirasiat testataan mittaprotokollaa noudattaen, jotta taajuustoiston voidaan varmistaa vastaavan asetettua referenssiä.
 • Erinomainen kanavaerottelu: 20dB tai enemmän 100-5000Hz alueella ja 15dB tai enemmän 10kHz kohdalla.
 • Nauti vinyylilevyistäsi, stereona tai monoäänellä: DL-A110 pystyy toistamaan mestarillisesti niin stereo- kuin monotallenteet.
 • Herkkyys: -66dB ±2dB (0dB=0,775V, 5cm/s 1kHz
 • Herkkyyden vaihtelu: 2dB ikkunassa välillä 50Hz-5kHz
 • Taajuustoisto: 10 Hz – 45kHz
 • Sähköinen impedanssi: 40Ω±20%
 • Suositeltu neulapaino: 2.5±0.3gr
 • Vertikaalinen toistokulma: 15-18 astetta

 

” Highly commended ”  Ken Kessler / HI-FI NEWS (March 2021)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

  Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.