Denon DRA-800H

Hinta

699,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Nauti kaksikanavaisesta Denon DRA-800H Hi-Fi-verkkovastaanottimesta, jossa on korkealaatuinen äänenlaatu, ja jolla voit kuunnella sekä analogisia että digitaalisia äänilähteitä. Mukana myös HDMI-liitännät. Heos-yhteensopivuus ja Zone 2-lähtö mahdollistaa helpon laajennettavuuden ympäri kotiasi.

FM / DAB + -radio, monipuolinen liitettävyys, mukaan lukien Pre out-linjalähdöt aktiivikaiuttimille, Phono-levysoitintulo, Wi-Fi- ja ethernet- verkkoyhteydet ja HDMI, vievät kuuntelukokemuksen nautinnollisen korkealle. Mm.TIDAL- ja Spotify-musiikkipalvelut ja internetradio.

DRA-800H sisältää tarkoin suunnitellun vahvistimen laatukomponenteista ja järeän virtalähteen, joten saat laadukkaista kaiuttimista irti niiden kaiken suorituskyvyn. Jatkuva teho 2 x 100W pienellä säröllä ja koko kuuntelualueella mitattuna.

4K Ultra HD HDMI-liitäntöjen ja uusimpien langattomien musiikin suoratoistotekniikoiden (Wi-Fi, AirPlay 2, Bluetooth in/out ja HEOS) avulla DRA-800H integroituu saumattomasti televisioon, musiikkipalveluihin ja muihin Hi-Fi-laitteisiisi. Tuki Roon-ohjaukselle. Bluetooth out tulossa päivityksen myötä lokakuussa 2019. Nauti MP3-, WAV-, FLAC-, ALAC- ja DSD-tiedostojen (2,8 / 5,6MHz) verkko-suoratoistosta tai etupaneelin USB-liitännän kautta. Alexa, Google Assistant ja Apple Siri. Sopii myös Control4 SDPP-kotiautomaatiojärjestelmän ohjaukseen.

DRA-800H:ssa on A / B-kaiutinliitännät, kaksi subwoofer-lähtöä, kolme digitaalista ja kaksi analogista tuloa, yksi phono (MM) -tulo ja HDMI ARC audiopaluukanava TV-äänelle.

Kauko-ohjain. Ohjaus myös HEOS-sovelluksella.

Musta ja premium silver-viimeistelyt. Mitat 434 x 339 x 151mm (l x s x k). Paino 8,6kg.

 

 

 

” Highlight, Preis/Leistung: Uberragend ”  STEREOPLAY (10/2019)

” Preis/Leistung: Uberragend ”  AUDIO (2/2020)

Lisätiedot

Väri

musta, premium silver

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.