KEF SPACE ONE Wireless

Hinta

399,00 (sis. alv)

Poista
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

SPACE ONE Wireless on uusi vastamelu-toiminnolla varustetty tyylikäs, muotoilultaan ajaton ja teknisesti tasokas kuuloke. Porsche Design-muotoiltuun, upeaan ulkoasuun kätkeytyy huippuluokan äänenlaatua ja käyttömukavuutta.

SPACE ONE Wireless-kuulokkeita voit käyttää langattomasti vastamelutoiminto päällä jopa 30 tuntia ja ilman vastamelua jopa 40 tuntia. Jos ainutlaatuisen riittoisa akku silti pääsee tyhjäksi, kuuntelu onnistuu myös mukana tulevalla johdoIlla, joista toisessa on kaukosäätö. Johdollisen liitännän yhteydessä voidaan myös käyttää vastamelutoimintoa jolloin käyttöaika on jopa 100h. Tehokas vastamelutoiminto tekee lento-, bussi- ja junamatkustamisesta yhtä juhlaa. Vastamelun teho on säädetty juuri halutuksi, että olet vielä tietoinen ympäristön tapahtumista, mutta väsyttävät huminat, jyrinät ja suhinat pysyvät poissa. KEF on myös valinnut kuulokkeisiin erittäin pienellä viiveellä varustetun Bluetooth-sirun, jonka ansiosta esimerkiksi Netflixiä on mukava katsella useimpien laadukkaiden mobiililaitteiden kautta ilman huulisynkronointiongelmia.

Mukana kuljetuskotelo, kaksi kaapelia ja lentokoneadapteri.

Mattamusta ja titaani.

” Suosittelemme. Suurten tunteiden tulkki. ”  AV-Plus (9-10/2017)

” Särskilt rekommenderad ”  LJUD & BILD (Feb 2018)

Lisätiedot

Väri

mattamusta, titaani

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Elementti40mm
Taajuusvaste20Hz-20kHz
Maksimiteho12mW
Bluetooth-versio4.1 Qualcomm Apt-X
Maksimi Bluetooth-kantama10m
Herkkyys94dB
Impedanssi16Ohm
AkkuLitium-ioni 850mAh
Mitat195*170*82mm
Paino330g