Grado PS2000e

Hinta

3 390,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Paras Gradon koskaan valmistama kuuloke, tehtaan uusi referenssi. Taustalla Gradon valmistajan tietotaitoa kuulokkeista jo yli kuuden vuosikymmenen ajalta.

Käsinrakennettu vaahterasta tehty kuulokerunko uudella tummalla kromipinnalla antaa hyvän perustan äänelle ja kaupan päälle tyylikkään ulkonäön. Leveä, nahkainen pehmustettu panta tekee kuulokkeen käytöstä miellyttävän.

Vaahterarakenteinen PS2000e-kuuloke tekee vaijutuksen kuuntelijaan äänen luonnollisuudellaan. Metallisen pinnan yhdistäminen puiseen koteloon poistaa ei-toivottuja säröjä ja resonansseja. PS2000e -kuulokkeessa käytetään myös uutta elementtirakennetta, joka tekee toistosta mahdollisimman puhdasta.

Parhaan kuulokkeen rakentamiseen on Grado käyttänyt ainoastaan huippumateriaaleja. Kuulokekotelo, kaapeli, puhekela ja magneetit ovat tutkittu läpikotaisin ja PS2000e:n on valittu komponentit vain korkeimman laatuluokan vaihtoehdoista. Elementtigeometria on optimoitu musiikin toistoon. Myös kuulokerungon maski ja suoja ovat optimoitu äänentoistoon. Kuulokeosien kiinnitys on tehty niin, että elementti saa parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Grado PS2000e:n äänikuva on vaikuttava. Sen avulla soittajat tulevat suoraan silmiesi eteen. Kuulet helposti kaiken minkä muusikki ja tuottaja ovat tallentaneet äänitteelle. Sulje silmäsi ja nauti.

Paketissa:

– Kuulokkeet
– 3,5mm mini adapteri
– Jatkojohto

Kuuloke on tehdastilauksesta saatavissa myös 4-pin XLR-kaapelilla.

” Grado PS2000e on kiistatta rajoituksineenkin hyvä kuuloke, jonka ilmaisussa on hyvin vähän verhoa korvan ja äänitteen välissä. Sopivassa seurassa tarjolla onkin kovan rahan kekkereihin korvakarkkia sieltä paremmasta päästä. ”  Jussi Arvio / HIFIMAAILMA (1/2020)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  • Transducer Type: Dynamic
  • Operating Principle: Open Air
  • Frequency Response: 5 – 50,000 hz
  • SPL 1mW: 99.8 dB
  • Nominal Impedance: 32 ohms
  • Driver Matched dB: .05 dB
In the Box: Headphones, Warranty, Grado story-sheet, 3.5mm mini adapter, extension cable. A 4-pin XLR balance cable option is available.