Focal LISTEN

Hinta

249,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Focal LISTEN -mobiilikuulokeuutuus, jossa on erittäin avoin, dynaaminen ja neutraali ääni.

Tämä upea uutuus tarjoaa laadukkaan äänentoiston lisäksi käyttömukavuutta ja varusteita liikkuvaan käyttöön.

Listen on täysin Focalin suunnittelema uutuuskuuloke jossa yhdistyy erinomaisella tavalla mukavuus ja korkealuokkainen äänenlaatu. Suljettuna kuulokkeena Listen toimii helposti erilaisissa käyttöympäristöissä, myös meluisammassa ympäristössä. Isot kuuloketyynyt tekevät niistä miellyttävät käyttää pitkiäkin aikoja. Uudet 40mm -kuuloke-elementit tuovat hienon tarkkuuden ja dynamiikan.

Focal LISTEN on täydellinen valinta kun haluat hifikuulokkeet sekä matka- että kotikäyttöön. Herkkyytensä ansiosta se soi hienosti sekä hifivahvistimeen että suoraan puhelimeen tai tietokoneeseen liitettynä.

Kuuloke taittuu helposti pieneen tilaan ja se on rakennettu kestävistä materiaaleista. Kuuloketyynyissä on päähän mukautuva Memory Foam ominaisuus. Kuulokejohdossa mikrofoni ja puhelimen käyttökytkin puheluita varten.

Mukana tulevat lisävarusteet:
– pehmeä kantokassi
– kuulokejohdossa ohjaus ja sisäänrakennettu mikrofoni
– sovitin lentokoneeseen

” Vivahteikas ja monipuolinen ”  AV Plus (2/2018)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Koko (L x K x S): 239x212x111mm
Paino: 273g
Liitin: 3,5 mm / 6,3 mm
Impedanssi: 32 ohmia
Herkkyys (SPL 1mV): 122 dB
Taajuusvaste: 15Hz – 22 kHz