Yamaha TW-E3B

Hinta

99,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Yamaha TW-E3B on tulppamallinen, täysin langaton bluetooth-kuuloke. Yamahan ainutlaatuinen Listening Care takaa äänenlaadun kaikissa olosuhteissa ja suojelee korviasi.

IPX5-roiskevesisuojattu. Pitkäkestoinen (max 6 tuntia) akku. Neljä erikokoista sovitetta kuuloke-elementin ja korvan väliin.

Varastovärit musta ja harmaa. Tilauksesta myös pinkki, purppura, sininen ja vihreä.

 

Yamahan ainutlaatuinen Listening Care -teknologia huomioi ihmiskorvan erityiset herkkyysominaisuudet. Matala- ja korkeataajuuksisia ääniä on vaikea kuulla, kun äänenvoimakkuus on alhainen, minkä lisäksi äänet eroavat toisistaan eri kuunteluympäristöissä. Listening Care korjaa äänen tasapainon optimaalisesti äänenvoimakkuuden mukaan. Tuloksena on poikkeuksellisen luonnollinen ääni, jota on helppo kuunnella ja joka vähentää liiallisen äänentason aiheuttamaa rasitusta.

Kompaktisti muotoillut kuulokkeet istuvat mukavasti myös pienempiin korviin. Sovitteita on neljää eri kokoa, joten löydät varmasti omiin korviisi sopivan mallin. Näillä erittäin miellyttävillä kuulokkeilla voit kuunnella musiikkia pidempiäkin aikoja ilman korviin kohdistuvaa rasitusta. Saat laadukkaan kuuntelukokemuksen melun jäädessä taustalle.

Lempikappaleita on mukava kuunnella kaiken aikaa, ja näillä kuulokkeilla se onnistuu: pitkäkestoinen akku antaa virtaa noin kuudeksi tunniksi yhdellä latauksella. Jos käytät latauskoteloa, voit käyttää kuulokkeita yhtäjaksoisesti jopa 24 tuntia. Musiikin lisäksi voit nauttia älypuhelimesi videosisällöstä langattomasti pitkiä aikoja ja katsoa suosikkivideoitasi milloin tahansa.

Lisätiedot

Väri

musta, harmaa, pinkki, sininen, vihreä, purppura

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
TW-E3B
General FeaturesDriverDynamic / 6.0 mm
Frequency response20 Hz – 20 kHz
Waterproof RatingIPX5
Weight5.0 g (either L or R)
MicrophoneYes
Bluetooth®Bluetooth® VersionBluetooth® V5.0
Supported ProfilesA2DP, AVRCP, HFP, HSP
Supported CodecsSBC, AAC, Qualcomm® aptX™
BatteryContinuous playback timeMax. 24 h (Approx. 6 h + 18 h)
Continuous playback time with 10min charging
Charging TimeApprox. 2 h
Listening CareYes
Ambient SoundNo
Active Noise CancellingNo
Listening OptimizerNo
Call FunctionYes
Voice AssistanceYes (Siri® / Google Asisstant)
AppYes (Headphones Controller)
AccessoriesUSB Power CableYes (30 cm, type A to C)
EartipsXS / S / M / L