Meze Rai Solo

Hinta

199,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Meze Rai Solo on referenssitason tulppakuuloke edulliseen hintaan.

Meze Audion tavoitteena on muuttaa ihmisten näkemystä kuulokkeista teknisinä laitteina tai halpoina muovitarvikkeina, ja luoda uniikkeja ja kestäviä tuotteita, joihin voit luottaa vuosikausia.

Meze Audio pyrkii täydellisyyteen jokaisessa suunnittelemassaan komponentissa ja valmiissa kuulokkeessa. Rai Solon hienostunut elektrodynaaminen elementti tasapainotetulla pistonisella liikeradalla on istutettu kestävään ja ergonomisesti muotoiltuun sintrattuun teräskuoreen. Rai Solo jakaa paljon suunnittelufilosofiaa arvokkaan lippulaivan Rai Pentan kanssa. Meze Audio päätti käyttää mahdollisimman paljon aikaa tekemään tuotteesta täydellisen ennen tuotannon aloittamista.

Perinteisessä elektrodynaamisessa ohjaimessa äänikelan johtimet on liimattu ohuen kalvon takaosaan. Tämä on perinteisen tekniikan ongelmallisin kohta, josta aiheutuu epätasapainoinen kalvon ripustus ja liikerata. Meze Audion johdoton UPM-ohjain eliminoi tämän haitan käyttämällä täysin erilaista lähestymistapaa: kalvo itsessään on sähköä johtava, joten kalvoon ei ole kiinnitetty johtoja. Tuloksena on symmetrinen liike koko liikeradan läpi ilman häiriöitä johtojen aiheuttamasta epätasapainosta.

Tärkeimmät edut; pieni harmoninen särö, erityisen selkeä keskialueen toisto ja erinomainen matalien taajuuksien toisto.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tekniset tiedot
Elementin koko: 9.2 mm UPM dynaaminen elementti
Taajuusvaste: 18 Hz – 22 KHz
Herkkyys: 105 +-3dB @ 1KHz, 1 mW
Impedanssi: 16 ohmia
Irrotettava MMCX-kaapeli, 1.3m
Plugi: 3.5mm kullattu

Mukana toimitettavat varusteet:

  • 1.3m MMCX punottu kaapeli hopeoiduista custom-kuparijohtimista
  • Kova suojakotelo: tyylikäs ja suojaava EVA-kotelo Meze Audion metallisella logolla
  • 3 paria pehmeitä silikoniplugeja S, M, L
  • 3 paria tuplaporrastettuja silikoniplugeja S, M, L
  • 2 paria syvälle asettuvia tuplaporrastettuja silikoniplugeja M, L