Meze Audio 12 Classics V12 nappikuulokkeet

Hinta

69,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Meze 12 Classics V2 yhdistää onnistuneesti huippuluokan äänisuunnittelun, rakenteellisen laadun ja yllättävän edullisen hinnan.

Pähkinäpuusta ja kupari-anodisoidusta alumiinista valmistettu runko on toteutettu siten, että nämä kaksi materiaalia ikään kuin kietoutuvat toisiinsa ja vapauttavat visuaalisen kauneuden yksityiskohtaiseksi, raikkaaksi ja luonnolliseksi ääneksi.

12 Classics V2 -mallissa on ergonominen ja hyvin korvassa pysyvä muotoilu, elegantti ulkoasu ja vankka äänentoisto, joten se on ihanteellinen nappikuuloke liikkuvaan elämäntapaan.

8 mm:n titaanipäällysteinen elementti tuottaa yksityiskohtaisen selkeän ja luonnollisen ilmavan äänenlaadun. Hintaluokassaan kuuloke tarjoaa suorastaan poikkeuksellista musikaalisuutta ja realismia, kuten vain Meze Audiolta voi odottaa.

Kuulokkeissa on kestävä punotulla tekstiilipinnoitteella toteutettu kaapeli, joka on koristeltu hehkuvilla kuparidetaljeilla. Mukana toimitetaan valikoima pehmeitä silikonikorvasovitteita. Kokonaisuus kulkee mukana kauniissa Meze Audion logolla varustetussa EVA-kantolaukussa.

Tekniset tiedot
Elementti: 8 mm titaanipäällystetty mylar-elementti
Taajuusvaste: 16 Hz – 24 kHz
Herkkyys: 101 +-3 dB
Impedanssi: 16 ohmia
Mekaaninen melun vaimennus jopa 26 dB

6N OFC -kaapeli, 1.2m (ei mikkiä tai kaukosäätöä)
Plugi: 3.5mm kullattu

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.