Genelec 7360A SAM Varattu!

Hinta

1 450,00

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Aktiivisubbari Iisalmesta, Suomesta. Sopii hyvin valmistajan kolmos-, nelos- ja vitossarjan seuraksi. Genelec 7360A SAM™  tarjoaa tarkan matalien taajuuksien toiston kaikkiin analogisiin ja digitaalisiin käyttöympäristöihin. Se sisältää Genelecin AutoCal™ ja GLM™ -ohjausverkkoteknologiat. GLM 2.0-paketti maksaa sh.375€

7360A:ssa on 7.1 -kanavakonfiguraation mukaiset balasoidut tulo- ja lähtöliitännät analogiselle signaalille ilman ulkoista A/D-muunninta, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan ratkaisun. Tuotteessa on myös digitaalinen AES/EBU-tuloliitäntä ja signaalin läpivientimahdollisuus. Lisäksi se sisältää tehokkaan D-luokan päätevahvistimen, DSP-ohjattavat jakosuotimet sekä yliohjauksen suojauspiirin.

Viimeistely musta. Noin 4,5-vuotias. Sh.2455€

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.