Gradient Revolution Active MK IV

Hinta

7 400,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Aktiivijakosuotimella varustettu versio Revolutionista. Lisää dynamiikkaa ja nopeutta, alemmaksi ulottuva säädettävä bassotoisto. Sai arvostetun Golden Ear-palkinnon The Absolute Sound-lehdessä. Paras arvosana (9,1) mitä HIFI-lehti on testeissään antanut. Nyt uusi IV-versio; puuosat luonnonvalkoinen saarni tai saarni. Kankaat mustat, valkoiset tai vaalean harmaat. Hinta sis. HE-jakosuotimen.

Erikoisviimeistelyt  pähkinä ja tammi +800€€/pari.

Erikoiskankaat – 22 erilaista  +800€€/pari.

SW-S lisäbassoyksikkö 2420€/pr, SW-D tuplalisäbassoyksikkö 4420€€/pr, HE Crossover – aktiivijakosuodin erikseen 2500€€.

 

LISÄBASSO JÄRJESTELMÄ PANEELIKAIUTTIMILLE

Gradient SW-S perustuu samaan dipolikaiutin-teknologiaan kuin aikaisempi Gradient SW-63, joka toimi myös jalustana Quad ESL-63 kaiuttimelle. Järjestelmä koostuu kahdesta SW-S yksiköstä, jossa kussakin on kaksi 12” pitkäiskuista bassoelementtiä sekä aktiivisesta Gradient HE jakosuotimesta.

Koska Gradient SW-S on säteilykuvioltaan dipoli, se sopii erinomaisesti erilaisten paneelikaiuttimien seuraksi alimpia taajuuksia toistamaan. Säilyttääkseen vakio äänenpaineen, paneelikaiuttimen kalvon on tehtävä kahdeksan kertainen liikepoikkeama taajuuden puolittuessa. Tämä on erityisen hankalaa elektrostaattisille kaiuttimille, sillä maksimi lineaarinen liike on rajoittunut rakenteellisista syistä. Tämän vuoksi elektrostaattiset kaiuttimet eivät ole erityisen tunnettuja “syvästä” bassontoistosta.

Gradientin kehittämä aktiivinen jakosuodin jakaa alimmat taajuudet SW-S:n toistettavaksi ja näinollen vähentää paneelikaiuttimelle suuntautuvaa kuormitusta merkittävästi. Kun paneelikaittimen ei tarvitse toistaa alimpia taajuksia, myös särö keski- ja diskanttialueella pienenee.

LISÄBASSO JÄRJESTELMÄ GRADIENT REVOLUTION ACTIVELLE

Kuunneltaessa korkeammilla äänenvoimakkuuksilla suurissa akustoiduissa tiloissa Gradient Revolution Active-järjestelmään kannattaa lisätä SW-S tai SW-D basso-osia. Bassoelementtien lukumäärän kaksinkertaistaminen lisää yliohjausvaraa kuusi desibeliä. Basso-alueen kapasitetti siten kasvaa ja särö pienenee. Basso-osia voidaan liittää järjestelmään tarvittava määrä.

DIPOLIBASSO

Gradient SW-S koostuu kahdesta pitkäiskuisesta 12” erikoiselementistä. Elementit on asennettu avoimen rungon etulevyyn. Koteloimattoman rakenteen ansiosta bassojen säteilykuvio on kahdeksikko (dipoli) paneelikaiuttimien tapaan.

Tavallinen koteloitu kaiutin säteilee matalilla taajuuksia kaikkiin suuntiin. Seisovia aaltoja syntyy silloin kolmessa suunnassa: samansuuntaisten seinien sekä katon ja lattian välille. Gradient SW-S ei synnytä lattian ja katon suuntaista seisovaa aaltoa. Sellaisia voi syntyä vain kaiuttimen säteilysuunnassa. Gradient SW-S – kaiuttimen basso-osa on kääntyvä. Se voidaan suunnata kolmella eri tavalla. Tämän ansiosta seisovien aaltojen vaikutus toistoon kyetään minimoimaan. Bassotoisto saadaan tasaisemmaksi kuin millään muulla rakenteella.

VIIMEISTELYVAIHTOEHDOT JOKAISEEN MAKUUN

Gradient SW-S on suunniteltu ja valmistettu Suomessa korkein laatukriteerein. Laajan vakiovalikoiman lisäksi, lukuisat erikois-viimeistelyvaihtoehdot antavat mahdollisuuden rakentaa kaiuttimet sisustukseen sopiviksi.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

GRADIENT SW-S

Dipoli

20-110Hz +/-2dB

4 Ohmia

50-250W

2×300mm pitkäiskuinen basso

Kullatut naparuuvit 4kpl. 4mm banaanipistokkeet ja haarukkaliittimet sopivat

Bassotason säätö

Saarnivaneri.

Musta, valkoinen, tai vaalean harmaa kangas.

41 × 75 × 36cm

19kg

GRADIENT SW-S