Focal Aria 926 K2

Hinta

Original price was: 3 198,00€.Current price is: 1 998,00€. (sis. alv)


Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Focal Aria 926 K2 on rakenteeltaan 3-tie lattiakaiutin. Elegantin kokonsa puolesta Aria 926 on helppo sijoittaa useimpiin huoneisiin ja toimii upeasti erilaisella musiikilla. Focal Aria 926:ssa on erinomainen hinta-laatu suhde.

Aria 926 toistaa musiikin musikaalisesti ja ilmeikkäästi. Siro ja tyylikäs. Sopii 20m2 ja sitä suurempiin huoneisiin. Sopiva kuunteluetäisyys kaiuttimelle on 2-3m.

Uusi Flax-materiaali
Aria-sarjan kaiuttimien suorituskyky nojaa jokaisen komponentin tarkkaan suunnitteluun. TNF-diskantti Poron ripustuksella tuottaa pehmeän äänen. Diskantin suuntain tuottaa hallitun horisontaalisen säteilykuvion ja samalla äänikuvan. Flax-materiaalista valmistettu keskiääninen soi luonnollisesti ja saa aikaan vaikuttavan läsnäolon tunteen musiikkiin. Flax-materiaalista valmistettu bassoelementti on hyvin jäykkä ja soi erittäin artikuloidusti. Kaksi refleksiaukkoa, toinen edessä ja toinen alhaalla vapauttavat dynamiikan.

Samoja Flax-sarjan elementtejä käytetään myös huomattavasti kalliimmassa Kanta-sarjassa.

Uudet, huippulaadukkaat materiaalit
– Uusi TNF -diskantti
– Kaiutinelementit on suunniteltu ja valmistettu Focalilla Ranskassa
– Kotelon etupuoli päällystetty akustisesti pehmeällä materiaalilla
– Erittäin paksu ja hyvin vaimennettu kotelorakenne sekä järeä metallinen pohjalevy vähentävät haitallisia resonansseja

Hinta/pari

” Highlight, Preis/Leistung: Uberragend ”  STEREOPLAY

“Loistelias tasapaino sävyissä. Hyvä paine ja uskottava ja viihdyttävä musiikintoisto. Korkea herkkyysluku tarkoittaa, että kaiuttimet syttyvät eloon rajoitetummallakin vahvistimella.” LJUD och BILD

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ominaisuudet:
2 x 6 1/2″ (16.5cm) basso
6 1/2″ (16.5cm) keskiääni
1″ (25mm) Alumiini/magnesium diskantti
Taajuusvaste (+/- 3dB) 45Hz – 28kHz
Herkkyys (2.83V / 1m) 91.5dB
Suositeltu vahvistinteho 40 – 250W