Aurelia Ambera II isomatrix

Hinta

2 180,00 1 250,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Suomalaisvalmistajan uusin painos Amber II-kaiuttimesta. Varustettu uusimmilla Isomatrix Eaglewing-bassoelementeillä. Avointa ääntä ajattomasti muotoillussa, tyylikkäässä ulkoasussa. Viimeistelyt valkoinen ja musta. Hinta/pari.

Uusi Ambera II isomatrix on kaiutin, jossa ajaton muoto ja valloittava ääni muodostavat kokonaisuuden, joka tarjoaa kuuntelijalleen iloisia hetkiä musiikin parissa vuosiksi eteenpäin.

Ambera II isomatrix  on siro, mallistomme pienin lattiakaiutin. Kaiuttimen muotoilu noudattaa tunnusomaista Aurelian linjakkuutta, joka sopii erityisesti skandinaaviseen sisustustyyliin.

Ambera II isomatrix käyttää samaa paranneltua Isomatrix Eaglewing DDC-bassoelementtiä kuin Magenta II isomatrix, mutta kaksin kappalein. Tuloksena on dynaaminen ja ulottuva, mutta samalla herkkä sointi, joka lumoaa kokeneenkin kuuntelijan. Ambera II:n sointi ei latistu tai puuroudu voimakkaillakaan äänenvoimakkuuksilla. Ambera II:n ilmava ja tarkka ääni loistaa kevyemmissä musiikkigenreissä kuten klassinen ja jazz, mutta ei kaihda rokimpaakaan menoa.

Diskantissa käytettävän toisen sukupolven ECW-aallonohjaimen ja kahden bassoelementin muodostama saumaton yhteistyö lisää kaiuttimen pystysuuntaista suuntaavuutta tärkeällä keskialueella. Haitalliset lattiaheijastukset pysyvät minimissä, mikä auttaa pitämään äänen puhtaana, elävänä ja miellyttävänä. Ambera II:n kolmiulotteiseen äänikuvaan sukeltaminen on nautinto kaikille musiikin ystäville.

Mallipari (musta) specialhintaan 1200€/pari

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

oimintaperiaate

2-tie refleksi

 

Kaiutinelementit

2x 5,25” DDC basso

1x 1” titaani, ECW aallonohjain

 

Jakotaajuus

1800 Hz

 

Impedanssi

8 ohmia

Herkkyys dB/W/m

88 dB

 

Taajuusvaste

38 – 20 000 hz

 

Tehosuositus

20 – 200 W

 

Mitat K x S x L / Paino

1025 x 215 x 146 mm / 14 kg