Focal Aria 906

Hinta

898,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Focal Aria 926 on erittäin täysipainoisesti toistava jalustakaiutin, jonka puhdas ja  erottelukykyinen toisto sopii kaikenlaiselle musiikille. Poikkeuksellisen suuri herkkyys ja vahva dynamiikka tekevät siitä erinomaisen valinnan myös vaativaan kotiteatterijärjestelmään.

Focalin kehittämälle ja itse valmistamalle Flax-basso-keskiääni-elementille on ominaista luonnollinen ääni, jossa resonanssit on minimoitu, keskialue toistuu poikkeuksellisen herkullisesti, ja bassotoisto on tiukasti potkaiseva sekä musikaalisen sävykäs. Tuloksena on yhtenäinen, koherentti ääni ja mainio dynamiikka.

Focal-brändin tunnusomaista tekniikkaa, käänteisellä kalotilla toteutettua diskanttia, on kehitetty jatkuvasti siitä lähtien, kun se luotiin. Tärkein etu, erittäin alhaisen suuntaavuuden lisäksi, on sen käyttämä halkaisijaltaan verrattain pieni kela (= erittäin kevyt ja liikkeissään nopeampi), joka on kiinnitetty suoraan poikkeuksellisen jäykkään kalottiin.

Aria 906 tarjoaa hienon yhdistelmän klassista ja modernia muotoilua. Aria 906 tarjoaa samaan aikaan klassisen ja modernin muotoilun. Jopa tuuman paksuisesta MDF-levystä rakennettu ja hyvin vaimennettu kotelo kapenee taaksepäin parantaen entisestään tukevuutta ja kohentaen ulkonäköä. Hieno nahkajäljitelmä kotelon etu- ja takaosassa tuo selkeää luksusta ulkoasuun. Etulevyyn sijoitettu refleksiputki helpottaa kaiuttimen sijoittamista ja tuo enemmän iskuvoimaa bassotoistoon. Laadukas naparuuvipari varmistaa hyvän kontaktin kaapeleille.

Viimeistely kiiltolakattu musta

Hinta/pari

 

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tekniset tiedot
Toteutus: 2-tie bassorefleksi
Kaiutinelemetit:
1 kpl 6 1/2 tuumaa (16,5 cm) Flax-kartioinen basso-keskiäänielementti
1 kpl 1 tuuman (25 mm) Al/Mg TNF-diskantti käänteisellä kuvulla
Taajuusvaste (+/- 3dB) 55 Hz – 28 kHz
Matalien taajuuksien alaraja -6dB vaimennuksella: 47 Hz
Herkkyys (2,83V / 1m): 89,5 dB
Nimellinen impedanssi: 8 Ω
Pienin impedanssi: 4,6 Ω
Suositeltu vahvistinteho: 25 – 120 W
Jakotaajuus: 2800 Hz
Mitat (k x l x s): 390 x 225 x 280 mm
Paino: 8,5 kg