Aurelia Magenta II isomatrix

Hinta

1 200,00 750,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Klassikon uusittu painos. Kotimaisen valmistajan uusi versio suositusta Magenta-kaiuttimesta.

Magenta II isomatrix on pieni kaiutin mutta, ääneltään silti kaukana pienestä. Poikkeuksellinen jalustakaiutin, jonka dynamiikka, basson ulottuvuus ja soinnillinen uskottavuus ovat herättävät ihastusta. Magentan päivitetty II-versio on pitkän kehitystyön tulos – Magenta soi nyt entistäkin paremmin.

Poikkeuksellisen dynamiikan salaisuutena on kehittämämme DDC-bassoelementti. DDC-bassoelementissä on erityisesti kiinnitetty huomiota vahvistimen ja bassoelementin väliseen vuorovaikutukseen. DDC-elementin erinomaisen dynaamisen vaimennuksen ansiosta Aurelia Magenta II isomatrix:n bassotoisto pysyy kasassa myös kovimmissa bassoiskuissa. Kaiuttimen bassotoiston laatu ja ulottuvuus edustavatkin kokoluokassaan parasta tasoa.

Magenta II isomatrix:ssa käytettävä toisen sukupolven ECW-aallonohjain sovittaa diskanttielementin mahdollisimman saumattomasti bassoelementin jakotaajuusalueella. ECW takaa sen, että siirtyminen bassosta diskanttiin tapahtuu saumattomasti. Myös vaihetoisto säilyy tällöin mahdollisimman lineaarisena.

Tuloksena on miellyttävä ja yhtenäinen toisto, jonka ilmavuus ja äänikuvan luonnollisuus hakevat vertaistaan. Ei ole sattumaa että Aurelia Magentaan tuntuvat kaikki kuuntelijat rakastuvan ensi tahdeista lähtien.

Mallipari (valkoinen) specialhintaan 750€/pari

” Aurelia Magenta II on monessa mielessä erinomainen jalustakaiutinpari. Magenta II onkin suorastaan nautinnollista ääntä tarjoava kaiutin, jonka parhaat puolet ovat erottäin uskottavassa ja hämmästyttävän selväpiirteisessä äänikentässä sekä kaiken mahdollisen musiikin tasapuolisen ketterässä kohtelussa. ”

AV Plus (3/2017)

” Suosittelemme  +++++  ”  HIFIMAAILMA (3/2017)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

TEKNISET TIEDOT

Toimintaperiaate

2-tie refleksi

 

Kaiutinelementit

5,25” DDC basso

1” titaani, ECW aallonohjain

 

Jakotaajuus

1800 Hz

 

Impedanssi

6 ohmia

Herkkyys dB/W/m

88 dB

 

Taajuusvaste

45 – 20 000 Hz

 

Tehosuositus

20 – 140 W

 

Mitat K x S x L / Paino

312 x 272 x 146 mm / 6 kg