Geneva Touring S -radio

Hinta

199,00 159,00 (sis. alv)

Poista
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Touring/S on Genevan uusi, pieni mukana kannettava radio Bluetooth-tuella. Muotoilu ja laatu ovat aivan omaa luokkaa siihen nähden, mitä olemme tottuneet näkemään tämän kategorian ja hintaluokan laitteissa. Tukeva kotelo on verhoiltu mustaan, punaiseen tai konjakin ruskeaan nahkaan, samalla kun
alumiini antaa viimeisen silauksen Geneva-radion klassiselle tyylille.
Touring on tehty mukana kannettavaksi ja esimerkiksi radion kuuntelu sujuu vaivattomasti myös ulkomailla, FM & DAB tuen myötä. Kuusi muistipaikkaa.
Voit halutessasi myös nauttia suosikkimusiikistasi liittämällä yhteensopivan laitteesi joko Bluetoothin tai linjasisääntulon kautta. Laite ladataan helposti mukana tulevan micro-usb kaapelin avulla, ja vaikka unohtaisitkin laturin kotiin – ei hätää, Touring/S jaksaa soittaa yhdellä latauksella musiikkia noin 20 tuntia.
Koko: 170x44x100mm (LxSxK)
Paino: 0,6 kg
Tämä Geneva-radio on saatavissa näissä väreissä: musta ja punainen.

” Preis/Leistung: Uberragend ”  AUDIO (10/2018)

Lisätiedot

Väri

musta, punainen

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.