Aurelia Cerica XL

Hinta

6 980,00 (sis. alv)

Poista
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Suomalaisen kaiutinosaajan uutta mallistoa. Cerica XL on kompaktimpi painos uudesta Graphica XL-huippumallista.

Uusi Aurelia Cerica XL on käynyt läpi melkoisen muodonmuutosprosessin edeltäjästään. Uudessa mallissa on kasvatettu bassoelementin kokoa ja kotelotilavuuden kasvun ansiosta Cerica XL toistaa matalat taajuudet uskomattomalla auktoriteetilla. Ainutlaatuinen CSR-diskantti tuottaa erittäin livemäisen elämyksen. Diskantin tasoa voi myös säätää, mikä helpottaa kaiuttimen sijoittamista huoneeseen.

Cerica XL muodostaa ääniaaltorintaman siten, että suurin osa perusäänialueesta etenee kuuntelijalle sylinterimäisenä. Tämä vähentää huomattavasti lattian ja katon kautta syntyviä häiritseviä huoneheijastuksia. Kuuntelupaikalle saapuva ääni on tällöin puhtaampaa ja musiikin vaihesuhteet ovat lähempänä alkuperäistä kuin tavanomaisilla kaiuttimilla toistettuna. Siten Cerican XL:n luoma illuusio elävästä konserttitapahtumasta on käsinkosketeltava. Cerica XL on kompromissiton kaiutin kompaktissa ulkomuodossa. Napakan potkun, läpinäkyvän keskialueen ja heleän diskantin yhdistelmä toistaa auktoriteetilla lempiäänitteesi musiikin tyylistä riippumatta.

Viimeistelyt valkoinen ja musta. Hinta/pari.

Soimassa Hifihuoneella.

 

Lisätiedot

Väri

valkoinen, musta

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toimintaperiaate

2-tie refleksi

 

Kaiutinelementit

2 x 6,5” DDC Isomatrix Eaglewing basso

3 x 1” titaani, CSR aallonohjain

 

Jakotaajuus

1500 Hz

 

Impedanssi

8 ohmia

Herkkyys dB/W/m

89 dB

 

Taajuusvaste

32 – 20 000 Hz

 

Tehosuositus

10 – 300 W

 

Mitat K x S x L / Paino

1150 x 280 x 175 mm / 24 kg