SpinX Speaker Cables

Hinta

390,00 (sis. alv)

Poista
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

SpinX-kaapelit kaiuttimille. Banaaniliittimet molemmissa päissä. Kuparia, SpinX.n kehittämällä rakenteella. Made in Finland.

Pituudet 2m – 2,5m – 3,0m. Hinta/pari.

Optimipituus äänenlaadun kannalta on 3,0m. Saatavana tehdastilauksena myös 2,0m ja 2,5m pituuksin samaan hintaan kuin 3,0m. Lisäpituus 3,0m yli maksaa 100€/m – tehdastilauksena saatavissa.

 

SpinX Speakercables 3.0 with gold plated banana plugs.
The length of the Cable is 3.0 m/channel. The price is per pair. Other lenghts upon request.

 

Spintronics is one of the most interesting field of physics at the time.

All SpinX Cables are based on our SpinX Technology® which manipulates electron functions with the help of electric and magnetic fields. The technology is based on controlling the electron spin. The spin current is a globally known phenomenon which is studied with the objective of developing a quantum computer.

The substances and materials used in the manufacture of the conductor component are non-toxic and safe. The manufacturing process is completely CE and US certified including the cable manufacture. Each cable is handmade with methods which ensure the phenomena. Every product goes through final testing to maintain productions topmost quality.

Our products include SpinX Power Cables, Speaker Cables and Extension Cables.

” Uusi kaiutinkaapeli on otteeltaan nopeampi, skarpimpi ja dynaamisempi. Soundi on erotteleva, läsnä oleva ja hyvin fokusoitunut mutta ei liian kuivakka tai riipivä. Itse asiassa kokonaisuus on varsin kuunneltava, sillä soundiin ei tule kauheasti alun intensiivisen vertailun jälkeen kiinnittäneeksi huomiota. ” vrt. SpinX:N aikaisempiin malleihin

MIkael Nederström / HIFIMAAILMA (3/2019)

” Monta kertaa vaihdoin, ja aina siippani arvasi oikein – eli eroa oli. Pari vannoutunutta vinyyliharrastajaa puolestaan piti SpinX:n ääntä elävämpänä ja vinyylimäisempänä, sillä kaiutkin kuuluivat paremmin. Muista arvioista mainittakoon jämäkämpi basso, paremmat transientit, leveämpi stereokuva sekä loisteliaampi ja erottelevampi ääni. – vrt.ns.lamppujohtoihin –

Summa summarum: laitteistoni äänenlaatu on puolen vuoden SpinX-kokeilun jälkeen sellaisessa iskussa, että se riittänee minulle loppuelämäksi.

Jouko Alanko / HIFIMAAILMA (3/2019)

Lisätiedot

Pituus

2m, 2,5m, 3m, 4m

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.
    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.